Sielunsirpaleet~

PÄIVITYS MENEILLÄÄN.
 

Profiilit nyt vihdoin näkyville niillekin jotka eivät ole pullip suomessa :3 Ahahahaa pitäs ehkä ottaa vähän uudempi ryhmäkuva kun on jengi vähän kehittynyt! xD~Nukke: Noodle
Tyyppi: Pullip Chelsea

Customoinnit:
Silmät: Coolcat PA-22
Peruukki: Parabox lyhyt tummansininen
Meikki: Nightmare oy

Ikä: 16
harrastukset: Soittaa taitavasti kitaraa:) Ja tykkää aseista:)

perhe: Sisko Reina

Theme 1:Gorillaz - Faust
Theme 2: One ok rock - No scared

pitää: pokemonista, videopeleistä, rockista, aseista, tyyliltään poikamainen punk rock. Pitää myös pelipaidoista ja penkkiurheilusta.

inhoaa: Tosikkoja, turhan naisellisia naisia, helikoptereita. Häntä ärsyttää se kun muut kohtelevat häntä kuin lasta. Hän pelkää sitä että jokupäivä se sama kopteri joka luultavasti kaappasi hänen vanhempansa palaa, ja vie hänetkin mukanaan.

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: Steel tai fightning >)

//Tehdäänpäs tarina uusiksi:
31.8.1995
Japani, Nagoya
Syntyi esikoinen tuntemattomaan perheeseen jonka vanhempien identiteeteistä ei ole mitään tietoa.
Tyttö joka hylättiin pienenä keskelle Lontoota, ja joka omassa katuporukassaan sai nimekseen Noodle ja oppi soittamaan kitaraa.
Siitä päivästä lähtien kun se kaksitoista vuotta vanhempi poika ohjasti pikkutytön rikolliselle tielle, on hän tiennyt puolensa. Yhä tänä päivänäkin poliisit metsästävät tätä sinnikästä syrjäisten katujen terroristia.
Noodlella on sisko Reina, jonka sisaruussuhteista tämä sai tietää vasta tänne päädyttyään. Reinahan on demoni, joten siksi Noodle epäilee myös vähän omaa perimäänsä. Hän on kuitenkin oppinut rakastamaan Reinaa syvästi.
Noodle muistaa pieniä hetkiä menneisyydestään, kuten syvän helikopterikammonsa synnyn; Hän oli noin yksi-vuotias. Kaupunki on tulessa, ympärillä räjähtelee ja rakkaimmat ihmiset raahataan väkivalloin tuohon tuhoa aiheuttavaan helikopteriin. Hän uskoo Reinan syntyneen suunnilleen niinä päivinä.
Noodle menneisyytensä aikana oppinut selviytymään niukissakin oloissa ja käsittelemään taitavasti kitaran lisäksi myös aseita. Hänelle onkin muodostunut pakkomielteinen suhde erilaisiin pyssyihin.

<Nirri pois pyssyllä vain, mitä sitä turhia kainostelemaan!!>
Nukke: Reina
Kirjoitettuna 黎無 eli "pimeä/synkkä" ja "olematon/ei mikään" toisin sanoen synkkä olemattomuus :'D
Tyyppi: Pullip Ayanami Rei

Customoinnit: Cancanin Peruukki, 27cm obitsu, chipit, Vasen silmä, oikeaa silmää vahvennettu myös.

Ikä: 15
Harrastukset: <*none*>

perhe: Noodlen sisko

Theme 1: Linkin park - My december (piano version)

Theme 2: Dolly - Albino

pitää: Pehmoleluista, Karhunvadelma jogurtista,

inhoaa: kiusaajia, pelkoa, turhaa kuolemaa, liian ulospäin suhtautuneita tyyppejä

luonne:
Herkkä, sisäänpäin suhtautunut, äärimmäisen epäsosiaalinen eteenkin sieppauksensa jälkeenSai hieman itseluottamusta lopulta kehittyessään Nokorina, sisältä tosin on yhä äärimmäisen haavoittuvainen

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: poison taikka electric

(tausta) tarina:
Menetettyään vanhempansa pikkuinen Reina konttasi tiensä Prunellan ja Rolin kartanoon. Tai no Rolia ei vielä tuolloin ollut, mutta aivan sama.
11-vuotiaana Reina päätti lähteä etsimään isosiskoaan jota oli syntymästä asti pitänyt lähes äitinään. Tai pitänyt sen kokonaisen pari viikkoa, jonka eli tavallista elämää.
Fakta on, että heidän vanhempansa ja myös Noodle ja Reina yritettiin kaapata siksi, että Reina oli syntynyt demoniksi, ja vielä sellaiseksi demoniksi, joita tuo salaperäinen yritys kammosi ja metsästi lakkaamatta.
Reina sai tietää olevansa demoni vasta pic ficissäni kun Delphy sieppasi hänet.

Muuta: Samaa rotua Meenan kanssa.

<Tiedän kyllä, että kun katsot minuun, haluat räjäyttää pääni.>

Nukke: Prunella
Tyyppi: pullip Prunella

customoinnit: Monstron vaaleanpunainen mohair sekä Jamelian obitsu >:D

Ikä: 17

Harrastukset: mustikkapiirakoiden leipominen ja syöminen, haaveilu. Itsekseen lauleskeleminen.

perhe: Roll

Theme 1: Digimon adventure 02 soundtrack - Ie ni Kaerou

muuta: Herkkä makealle. Maguna oli tämän poikaystävä, mutta menehtyi/katosi tuntemattomasta syystä. Prunellalla on erittäin nätti lauluääni. Hän ei tosin ole vielä hyödyntänyt sitä. Hän pitää Hakusta huolta saatuaan enkeliltä tällaisen käskyn.

Luonnetta: Prunella on kiltti persoonallisuus, joka ei halua olla joukon johtaja, mutta on silti räväkkä persoona. Hän ei anna mielipiteidensä häiritä ketään, mutta pitää niistä viimeiseen asti kiinni. Hän ei pelkää uhrata itseään muiden puolesta ja on loppujen lopuksi todella epäitsekäs.

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: Normal tai grass

(tausta) tarina:
Asui Rolin, Reinan ja rikkaiden vanhempiensa kanssa kartanossa Nagoyassa syntymästään aina 15 vuotiaaksi asti. Kun Maguna katosi traagisesti, ei Prunella halunnut enää pitää yllä yhtäkään muistoa hänestä, vaan lähti 8 vuotiaan siskonsa kanssa ettei jättäisi tätä vanhemmille riesaksi.

<Soft, pink and fluuuuffy!>

Nukke: Delphy
Tyyppi: pullip Adsiltia

customoinnit:
Peruukki: Parabox heat-resistant brown
Silmät: cool catin lilat raidalliset
meikki: stock
ja obitsu :)

Ikä: 17

perhe: Angryn sisko.

Theme 1: Legend of Zelda Majora's mask soundtrack - song of healing

muuta: Rakastaa talvea ja lunta, inhoaa aurinkoa. Palvomisen ja jumaloimisen sekaisia tunteita Keaton-kettuja kohtaan. Hänellä on myös jonkinsortin pakkomielle vanhaan Japanilais kulttuuriin, likkuu kimonoissa ja raahaa mukanaan katanaa. Porukan naisellisin. Osaa myös Angryn opettamana puhua ranskaa, ja tottakai kotikieltään japania.

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: Ghost tai ice

(tausta)tarina:
Delphy kasvoi lellittynä Prunellan tavoin siskonsa Angryn kanssa. Delphy harjoitteli salaa samuraiksi sillä ei halunnut tyytyä okusanin asemaan kuten äitinsä. Heidän äitinsä tosiaan oli naituna aitoon samurai-sukuun, mutta miehen kuollessa sodassa hän nai tavallisen tallaajan. Nuori Delphy oli tästä raivoissaan, ja aloitti siksi treeninsä. Tyttö on yhä taitava miekankäsittelijä vaikka tällähetkellä olisikin jatkanut soturin elämän sijaan geisha-koulutuksensa loppuun. Angry karkasi kapinallisempana persoonana ollessan 10 vuotias parhaan ystävänsä Hangryn mukaan.
Näinpä hän sai elää 2 vuotta kaikessa rauhassa, opiskella maikona ja terottaa miekkojaan, joita tiesi jonain päivänä tarvitsevansa.

Neidon lempilainauksia tai jotain

<"mitä saavutetaan luottamalla omiin kykyihin, on niin epävarmaa, ettemme voi siihen suhtautua tyytyvväisyydellä. Vain makoto, sydämen puhtaus, voi tuoda tuloksia" -Saigo Takamori, "viimeinen samurai">

<"Day to night, dark to light,
Fall the sands of time.
Let the years like the gears
Of a clock unwind
In your mind walk through time
Back to better days.
Memories, like a dream,
Wash your tears away.
Like a star in the sky darkness can't reach you.
Light the night, joy is light 'til the new dawn.
Cast away your old face
Full of gloom and spite.
With this mask I will ask
To borrow your light" -A Poem To The Song Of Healing By ColdFlameZero>


Nukke: Rolena "Roll"
Tyyppi: Dal Cinnamoroll

customoinnit: ei mitään

Ikä: 10

Harrastukset: mansikoiden popsiminen, söpöily

Perhe: Prunellan pikkusisko

Theme 1: Ichigo Mashimaro - Matsuri's song~~
Theme 2: Digimon adventure: Pinomon's song - Haguruma jikake no mori

muuta: Herkkä itkemään, tykkää laulaa kun sille pääle sattuu. Rolilla on myös hyvin syvällä sisässään toinen persoona, joka iskee todella harvoin, mutta kun hän iskee, ei mikään pysäytä Rolia. Roll on Alicen peilin ja teelusikan haltija, mutta huolehtii väliaikaisesti myös tämän rosa mysitcasta. Roll rakastaa leikkimistä, ja hän on suruisa siitä että hänellä on harvoin leikkikaveria, tosin Rohmuliinin dalit ovat Rolin ystäviä ^~^

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: grass tai jotain söpöä xD

(tausta)tarina:
Roll tosiaan eli Prunellan kanssa kartanossa. Hän sai lempinimensä siitä että konttaamisen sijaan pyöri joka paikkaan.
Hän oli niin kovin pieni, ettei muista Reinasta paljoa, mutta silti tämän nähdessään tunnisti tämän tutuksi. Hän vietti lapsuutensa syöden mansikkakermakakkuja ja leikkien kiltin isosiskonsa kanssa. Täydellisesti lellitty kakara siis.

<Roll tahtoo vaalean sinistä mansikkakakkuaaa!!!>

Nukke: Angry
Customoinnit:
Peruukki: Cancanilta pitkä vaaleanpuna-valkea
vasen silmä vaihdettu turkoosiin.
Ja obitsu hälläkin :)

Ikä: 13

Harrastukset: Dataaminen, käy kanssani luokkaretkillä, ilmakitaran soitto

perhe: Delphy

Theme 1: Amelie soundtrack - La valse d'Amelie

pitää: Fanittaa Guns 'n' Rosesia, Deep purplea sekä AC/DCtä, mutta pohjaltaan herkkä tyttö. Melkoisen lellitty. Pitää myös pianomusiikista ja ruukkukasveistani. J-rock on myös mieleen ja tykkää pukeutua h.naotoon niinkuin kunnon Angryn kuuluu ;D Pitää myös erään rinnakkais luokkani pojista ja kadesta kaveristani.

inhoaa: opettajiani (On siis ollut koulussa mukana :D), eteenkin ex ranskan opettajaa, sänkyni alla olevia laatikoita, vanhaa luonnettaan.
Kyseleviä kakaroita (esim. Rohmun Salla >D, vaikka onkin pohjimmiltaan itse sellainen.


Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: psychic tai water

Muuta: Alice antoi Angrylle lilan silmän, jolla hän näkee pyhän mystisen kirjan tekstit. Hänen tehtävänään on kirjoittaa kirja sellaisena kuin hän näkee jotta muutkin nuket näkevät kirjan sisällön (jonka muuten näkisivät tyhjänä) Olen loistava selittämään. Anyways, kun he kaikki kykenevät lukemaan kirjan, he ymmärtävät totuuden Alicesta.
//Silmä on muuttunut kuviolliseksi turkoosiksi koska Angry on jo yli puolen välin ja turkoosilla hän näkee loputkin.

(tausta)tarina:
Angry eli siis japanilaisessa kartanossa Delphyn kanssa iloisena, mutta päätti kapinahenkisyydessään lähteä Hangryn mukaan. Angry päätyi elämään tuon kaksi vuotta Ranskassa, jonka kieltä hän oli salaa harjoitellut Delphyn hioessa taistelutaitojaan. Angry itseasiassa osaa seitsemää kieltä (Japania, Suomea, Englantia, Ranskaa, Italiaa, Saksaa sekä hieman Koreaa). Ranskassa hän eli sujuvasti erään nimeltämainitsemattoman sukulaisen luona mutta löytäessään taas Hangryn päätti tulla tänne.

<Koska kermatee on hyvää>

<'Rapport entreprise, malgré les larmes'> (joku voi tarkistaa koska lopetin ranskan lukemisen :'D)

Nukke: GalahadiEl
Tyyppi: Pullip Celsiy

Customoinnit: Lähes koko meikki on itse tehty, lisätty ripset ylös että alas, stock chippejä värjätty, peruukki cancanilta, obitsu.

Ikä: <*unknown*>

Theme 1: Final fantasy Dissidia - The order that must be protected
Theme 2: Kingdom hearts - Sanctuary Kyle Landry Piano version

Muuta: Alice. Tuo tarunomainen täydellisyys. Luonteeltaan oikeudenmukainen eikä aina oikein ymmärrä ajatella itseään suojellessaan muita. Ei halua satuttaa ketään.

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: En tiedä. Legendaarinen poké kuitenkin.

(tausta)tarina:
Elänyt tosiaan jo kaksi elämää, mutta lopulta kuolemalta vaihtoehtoja anellessaan enkeli siirtyi tämän sydämeen koska tämä sen ansaitsi. El siis on itse enkeli, ei Jamelia eikä Celsiykään. Hän ei ainoastaan ajattele niinkuin toiset vaan näkee muiden toiveet ja pelot heidän auroistaan ja haluaa parhaansa auttaa niiden kanssa.

<Alwayss, I wanna be with you, and make believe with you, and live in harmonyy harmonyy oh lovee <3>

<Silloin kun kuljet elämän synkällä tiellä, kuljet kohti taivaallista rauhaa, pidä minut mielessäni. Sillä rauhan koittaessa, et minua enää tarvitse.>
Nukke: Haku
Tyyppi: Taeyang Richt

Customoinnit: Peruukki, toinen eyechip (tausta värjätty mustaksi), obitsu, meikin keskinkertainen muuntelu

Ikä: 19

Harrastukset: Kitaran soitto, lupautunut myös suojelemaan Eliä.

Perhe: Also Unknown

theme 1: Final fantasy VII - Vincent Valentine's theme: The nightmare begins
theme 2: Tool - Lateralus

Pitää: Mustista kissoista, Risteistä, synkkyydestä, Ruusuista, rockista ja klassisesta.

Inhoaa: Ei tiedossa

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: dark ja ground

Taustaa: Haku on jo nuorena saanut kärsiä kovia, kun hänen äitinsä joutui jatkuvasti suojelemaan tätä isän tappo-yrityksiltä. Isä kun yritti tappaa Hakun tämän kissankorvien takia, hän ei pitänyt siitä että lapsessa oli epäinhimillistä perimää. Lopulta isä tappoi itsensä, ja äiti sai murhasyytteet päälleen joutuen vankilaan. Ja kaiken tämän tapahtuessa Haku oli vasta 6 vuotias.

Haku siis joutui pois kotoa, ja sai pian tietää ettei ollut oikea ihminen, vaan rodultaan jotain epäkuolleen, puolieläimen ja ihmisen väliltä. Hän ei pitänyt siitä että hän oli todellinen sekasikiö, mutta sai kuulla että hänen kaltaisiaan syntyy vain kerran sadassa vuodessa. Siksipä Haku opetteli hyödyntämään eri roduista tulevia voimiaan, ja näinpä hänestä tuli jonkin sortin velhon kaltainen, ilman sitä tarunomaista ”taikuutta”.
Hän vain alkoi kyllästyä jatkuvaan yksinäisyyteen, ja lopulta valmisteli rituaalin omaa hukuttautumistaan varten.

<quando la croce nera trafitto il cuore>
Nukke: Meena
Tyyppi: Pullip Grell

Customit: Obitsu, peruukki, Reinan chippiliinit~~

Ikä: 17

Harrastukset: Alicesta houraaminen, randomit rituaalit

Perhe: Veli Yukia

Theme 1: The legend of Zelda Twilight princess - Midna's lament
Theme 2: Celldweller - I can't wait (Metal remix by Jay Ray)

Pitää: Punaisesta ja mustasta. Demoneista, epä-inhimillisistä ihmisistä, veljestään Yukiasta, synkästä, black metalista, Noodlesta ja tämän väkivaltaisesta huumorista

Inhoaa: Ihmisiä.

Jos olisin pokémon, olisin tyyppiä: Tuli tai lohikäärme :3

Rotu: Nokori*

Luonne: Omistushaluinen, ei pelkää satuttaa ulkopuolisia suojellessaan Eliä. Tuttujensa seurassa ilkikurinen. Taipumusta neuroottisuuteen, hän on suunnilleen aina raivona ja suuttuu pienimmästäkin

Muuta: Hänen tehtävänsä on siis suojella Alicea henkeen ja vereen. Rodultaan hän on siis demoni, mutta kukaan ei ole nähnyt hänen todellista olomuotoaan. Ei käytä paljastavia vaatteita koska häpeää ihmiskehoa johon hänet on suljettu. On Alicelle ja veljelleen äärimmäisen nöyrä, ja mieluiten tappaa kaikki heitä häiritsevät ihmiset. Palvlee veljeään Yukiaa eräänlaisena mestarina, kukaan ei tiedä miksi. Jos hänen käsketään tulla toimeen ihmisten kanssa, hän on mieluiten hiljaa. Meenalla on myös "oikea" ihmispuoli, Malon, mutta tämä on vangittu syvälle Meenan syvyyksiin eteenkin nyt kun Meenan demoniolemus on päässyt valloilleen.

*:Nokorit ovat tietynlaisia demoneita.
Heillä on epänormaalit silmät, joilla he näkevät enemmän kuin ihmiset.
Kun nokori saa latauksen häiriintyneisyydestä ja ahdistuneisuudesta, hän pystyy levittämään tietynlaista shokkiaaltoa, kibunia.
Kibun on jonkinsorttinen "tunnetila", joka hyökkää kehoosi sähköiskun lailla.
Se saa kehosi "kuolemaan" suunnilleen sekunniksi.
Kehosi todella kuolee hetkellisesti, ja kestää sekuntteja/minuutteja (riippuen uhrista) selvitä siitä shokista.
kibunin lisäksi Nokoreilla on toinenkin erikoistaito, silenzio.
Jos silenzio osuu heti kibunin jälkeen, uhri kuolee.
Lisää tästä silenziosta, se ei ole kuten kibun.
Se on kuin terävä nuoli, yksittäinen isku, joka on valmistettu puhtaasti käyttäjän tuskasta, ja jonka väri määräytyy käyttäjän silmienvärin mukaan.
Jos silenzio ei osu heti kibunin jälkeen, se satuttaa vain henkisesti, ei fyysiesti.
Nokorit pystyvät käyttämään silenziota vain kibunin jälkeen, ja kokemattomat yksilöt eivät silloinkaan.
Mitä muihin taitoihin tulee, Nokoreilla on vähän ihmistä kehittyneempi kunto, he ovat nopeampia ja vahvempia kuin tavalliset ihmiset.
Heillä on kuitenkin henkisiä ongelmia. He ovat häiriintyneitä ja väärinymmärrettyjä, ja se on ainoa syy miksi he sattuttavat ihmisiä. Siksi nykyaikaiset ja tietämättömät Nokorit saattavat vapauttaa kibunin vahingossa.

<YEAHH!!!!>

<I don't care about anyone else but meh you matafakaz u__u>Nimi: Yuki-Anthony Featherhowl eli Yukia
Tyyppi: Isul Mouri Motonari

Customit: Hunajasienen tekemä valkea karvaperuukki, kädet vaihdettu obitsun kätösiin~~

Ikä: 14

Luonne: Melkoisen tyyni, tuntuu aina tietävän mitä pitää tehdä, hiljainenkin. Tosin välillä jos jokin pännii häntä, hän saattaa alkaa komentelemaan muita ihan kunnolla x)

Heikkoudet: Leikkii itsekseen usein pokémoneilla, legoilla ja hello kittyillä, ja näin onkin heikkona leluihin xD

Perhe: Meena on tämän isosisko, Yukia on ainoa joka tietää ettei Meena ole aina ollut demoni.

Theme 1: Gorillaz - El mañana piano
Theme 2: Pendulum - The fountain

Pitää: tässä ajassa hän pitää leluista, Tomusokerin Mangosta, tyttömäisestä pukeutumisesta(tai itkee ja pitää!), Nintendosta ja PS:stä, Cokiksesta, Mindless self indulgencestä, disturbedista, dj satomista, Meenasta vaikkei sanokkaan sitä ääneen, Galahadielista

Inhoaa: xboxia, epäoikeudenmukaisuutta, sitä ettei häntä totella (>:D), sitä että häntä sanotaan lapselliseksi, nykyaikaa

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: Psychic tai steel

Muuta: Yukia on syntynyt jo satoja vuosia sitten siniveriseen sukuun, jonka alamaisiin kuuluvat kaikki demonit siitä kyseisestä maailmasta. Hänellä oli jo syntyessään kyky muistaa joka ikinen hetki elämästään, ja hänen silmänsä näkevät yhtä paljon kuin demonien, eli kaiken elävän tässä maailmassa (henget, kuolleet joo kaiken elävän indeed xD, demonit ja vastaavat joita ihmiset eivät välttämättä näe). Hänellä on myös isosisko Meena joka ennen tunnettiin nimellä Malon, mutta muutti nimeään* kun hänet muutettiin demoniksi hänen ja Yukian joutuessa lähtemään kotoaan. Meena ei muista siitä mitään toisinkuin Yukia, mutta hän ei tohdi kertoa Meenalle. Tosin Meena tietää kyllä sisällään elävästä Malonista, ei vain osaa yhdistää sitä menneisyyteensä. Yukian tehtävä täällä on suojella Galahadielia vaikka onkin lähes yhtä tärkeä kuin itse Alice.
Yukia oli täällä aiemmin pehmolelun muodossa, mutta El sai hänen sielunsa siirrettyä takaisin oikeaan ruumiiseen.

*Malon itseasiassa on yhä osa Meenan sielua, joka siirtyi syrjään tässä traagisessa iskussa. Malon on käytännössä muuttunut kokonaiseksi sieluksi vailla ruumista, joka asustaa Meenan sisässä. Jou päivä kuitenkin Malon vapautuu, ja...

<Apollo Justice on kova jätkä, jolla on vielä kovemmat hiukset.>Nimi: Malon
Tyyppi: Pullip Chill

customoinnit: Obitsu ja nivelletyt itsetehryt siivet~~

Ikä: 16 paikkeilla~

Luonne: Aika lempeäsydäminen hänkin, haluaa aina auttaa niitä jotka kokevat vääryyttä elämässään.

Perhe: Yukian oikea isosisko

Theme 1: Digimon 02 soundtrack - seijaku
Theme 2: Final fantasy 13 fang's theme

Meenan puolikas-moodissaan hänen themensä on Midna's theme the legend of Zeldan twilight princesistä.

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: Dark ja flying

Pitää: Lumesta, talvesta, korkeista paikoista, linnuista, tuulesta, mustavalkoisista luonnonmaisemista, Yukiasta, Meenasta, Elistä, Hakusta (samat tunteet kuin Meenalla nimittäin), laulamisesta sekä klassisesta ja elektrosta. Malolla on todella nätti ääni n___n (tarkoituksena olisi tehdä mv joskus)lol nätimpi kuin Prunellalla xD

Inhoaa: Sitä kun muille aiheutetaan pahaa ilman mitään syytä, ja siitä syystä myös kaikkia Jumalia.

Muuta: Malon oli alunperin Meena, mutta kun demonit/nokorit hyökkäsivät ja muuttivat hänet kaltaisikseen jokin meni vikaan. Malon itse vaipui syvälle uuden sielun, Meenan, alitajuntaan. Siellä hän on kellunut kunnes
<sisältää juonenpaljastuksia>
Elin avulla muodosti itselleen uuden materiaalisen kehon, jota tosin koristaa kaksi mustaa siipeä (kunhan saa sen obitsun >:7) merkkinä siitä ettei hän loppujen lopuksi enää ole vain ihminen. Hänen salainen tavoitteensa on vapauttaa myös Meena demonisuuden tuskista. Malon epäilee/pelkää Reinaa, koska on muistavinaan tämän siitä osasta menneisyyttä, jossa nokorit hyökkäsivät.

<Oi Jumala, miksi meille tunteet loit, kun tiesit kyllä miten paljon tuskaa ne meille tuottavat? Oi miksi meidät loit, kun tiesit kyllä miten paljon tuskaa me sinulle tuotamme>
Nimi: Lucifer Agony (Lucy/Luci)Nukke: Taeyang Nosferatu

customoinnit: Cool catin silmät ja cancanin peruukki, obitsu matkalla (:

Ikä: Luultavasti henkisesti sitä 17, muuten neljänsadan paikkeilla.

Luonne: Kiusoitteleva naistennaurattaja, hänelle muiden tunteet ovat täysin yhdentekeviä.

Perhe: Ei tiedossa, paitsi että hän hoitaa Raveniksi kutsuttua kakaraa (viimeinen nukkehahmo)

Theme 1: Apocalyptica ft. Corey Taylor of Slipknot - I'm not Jesus Ennenkaikkea sanat
Theme 2: Of Verona - Dark in my imagination

Jos olisi pokémon, olisi tyyppiä: Dark ja Ice

Pitää: Malonin tavoin hän elää mieluiten kylmässä. Pitää myös naisista (lol), synkästä ja romanttisesta gotiikasta, siitä kun häntä luullaan demonin sijaan vampyyriksi, hidastempoisesta, synkästä ja raskaasta musiikista, verestä, linnuista, kuolemasta, synkistä avarista alueista

Inhoaa: Valon olentoja, Nokoreita, Hakua, Meenaa, valoa noin yleisesti ottaenkin

Muuta: Lucifer syntyi uudelleen demoniksi kuoltuaan kerran omassa ajassaan. Hänen hautakivensä kasvaisi jo sammalta ellei hän olisi luvannut sydäntään linnulle, joka myöhemmin ilmestyi hänen suojatikseen pojan hahmossa. (käykää katsomassa blogia, sieltä löytyy tarinat) Siksi hän syntyi uudelleen, ja edustaa nyt ihmisverellä elävää demonirotua. Häntä pidetään tietyissä piireissä myös kuolemanjumalana. Lainaa saksankielisiä sanoja ja ilmauksia sieltä täältä, koska se kuulemma iskee naisiin. Hän on alunperin kotoisin pohjoisesta.

<Guten abend fräulein~>
Ja seuraavat sanoitukset ovat Aoban uskomatonta käsialaa!!
<I'll flip the cross, I'll rob the star
I'm the eye of Horus with modification
My GOD, I make being bad sound so good!!>~


Tulossa: Raven Death :3

3 kommenttia:

 1. Oioi!~
  Biisit natsaa hyvin, sekä tietenkin kaikki fraasit (lol) :3

  VastaaPoista
 2. Ihania! <3
  dollsarefantasy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. rakastan erityisesti Celsiytä ja Grelliä, joiden nimet ei nyt muistu nimeen xd <3

  VastaaPoista