18. elokuuta 2011

Pokémoshka!!!

(Nyyh) Lukijamäärä ei ole näemmä kerennyt kasvaa ;w;
Noh, samapa tuo, tärkintähän on... um... Nuket! Aivan, nuket ovat tärkeämpiä kuin lukijoiden lisääntymine... Argh, en taida olla kirjoitus tuulella tänään. Tarkoitus oli siis ottaa photoshoottia Meenasta (jolla ei tosin silmiä ole mutta whatever) Tässä parhaimmillaankin pelaan pokémonia. En voi enää olla pelaamatta pokémonia. Arggh enkä millään saa tuota Latiosta kiinni T^T. Noh, nyt lopetan turhat pölinät ja selitän elämästäni (hah, elämäni ei sitten ole turhaa löpinää :'D):
Koulu lienee ajankohtaisinta. Sieltä lähinnä plussaa ^w^
Saimme hyvän luokan, luokallemme tuli vaivaiset 4 uutta tyyppiä, joten samoilla porukoilla mennään, opettajatkin ovat mukavia. Lukujärjestykseen sitten, se on jotain aivan kamalaa. Mutta hyvillä oppilailla ja opettajilla siitä kyllä selviää ^___^
Photoshoottia siis Meenasta ja Elistä jälleen, ostin tytöille myös uudet kengät ^^
Kenkä<3
Myrskyn merkit~

Elin kengät ^___^<3Joo, eipä noita nyt kovin montaa ollut muttah, teki mieli tunkea tänne. Sitten, otin vihdoin jonkinsortin ryhmäpotretin, se on kovin pimeä koska ei ollut luonnonvaloa ja piti ottaa kuva käsivalotuksella. Kääntäkää ruutua niin kyllä näkyy:


Ta daa, meän mafia-family xD
 Eipä kai muuta, aika tylsä postaus mutta aina ei voi onnistua. Videona lopulle mitä mahtavimmat videot, aluksi Luka Megurinen secret:
Sekä vielä otsikonkin takia; Pokémoshka!
Kiitos kaikille rakkaalle 21lle ihmiselle, nähdään taas! Adios! Pika pika!! Chu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti