3. syyskuuta 2011

Tekstipostaus aiheesta... Jotain todella jännää~

Kerrankin otsikko on selkeä, tai ainakin se kertoo mitä postauksessa on.
Kiitos kaikki 27 ihanaa lukijaa, kohta kiitän kortilla vaikkei teitä kolmeakymmentä olisikaan n___n
Jokatapauksessa, tylsiä tekstipostauksia on joskus tehtävä, ja kun en kerran ole kuvannut mitään niin nyt pitäisi olla sellaisen hetki.
Ah, minulle kuuluu hyvää! Melkeinpä loistavaa! Olen taas alkanut vakavasti harkita bjdn ostamista ja rekkasin jopa hartsilapsiin! Olenpas nyt itsestäni ylpeä >)
Ostin tänään paljon mangaa ja poképallon, josta yllättäin paljastui Entei! Ne ovat tehneet "uusintapainokset" kakkosgenin poképalloista! Silloin kun etsin äidilleni synttärilahjaa niin pitääkin käydä ärrällä ostamassa poképallo x)
Siitä bjdstä lisää, rakastuin tähän poikaan, ja itken siksi että sitä ei saa enää D< Tosin ensimmäinen bjdni tulee olemaan 40 cm TYTTÖ hahmo, ainakin toivottavasti. Hänellä on vaaleat hiukset ja lilat silmät, hänen nimensä on Tenshita ja hän sonnustautuu mieluiten walolitaan. Hän ei myöskään tunne oloaan epämukavaksi videopelidivaarissa tai fantasiapeleissä, ja hänen musiikkimakunsa on raskaampi kuin mitä voisi odottaa. Hänen themensä on kuitenkin tämä, ja hän on luonteeltaan todella japanilaisia perinteitä noudattava neitokainen. Ja nyt Pahauni on hyvä ja lopettaa sen haaveilemisen.
Olen vihdoin luojankiitos parantunut flunssasta, ja koulussa menee yhä loistavasti.
Huomenna ystäväni NukkeRohmu tulee meille (Tai no Tomusokerille) käymään ja tarkoituksena olisi kuvata pikkuinen pic fic meidän kaikkien nukeista ^^ Pic ficistä puheenollen seuraavaksi tarinan aiheeksi tulee jotain, jonka te, hyvät lukijani saatte pättää! Joten antakaa äänenne nyt, se on täysin ilmaista! Lol, mitä mainostusta >)
Olen innostunut Apollo Justisen Ace Attorneystä, ja pelaan sitä nyt tälläkin hetkellä fiilareissani, ja luen mangaa, ja kirjoitan tätä postausta, ja ruiskuttelen bonsaitani, jajaja...
Oww, tämä on kyllä todella sekava postaus, mutta tässä on kooste kaikesta mitä minulle on sattunut. Edelleen odotan että Shaymin vetää minut peilin kautta rinnakkaisulottuvuteen, että kesäleirillä sataaneesta lumesta ilmestyy minulle digivice ja pudottaa minut digimaailmaan, tai että bjd jonka vielä joskus tilaan osoittautuukin eläväksi, nimittää minut palveliakseen ja taistelee muita nukkeja vastaan osoittaakseen olevansa paras.
Lopetetaan astetta raskaampaan, todella hienoon biisiin disturbedilta, jonka muuten muuan luokkalaiseni laittoi musatunn... Ei mitään

See ya rakkaat, Nightmare toivottaa hyvää yötä ja päivänjatkoa ^___^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti