15. heinäkuuta 2012

Videomaailman valloitus alkaa!

Heipä hei! Taas lukijamäärä on hieman kasvanut, joten kiitänpäs taas kaikkia 118 ihanaa lukijaa!
Äänestyksestä sanoisin sen verran, että olette epäyllättävästi oikeassa, mutta myös yllättävän oikeassa! Tai siis, troloo! Olen päättänyt jo viralliset päähenkilöt joista toisen olette arvanneet mutta toista ette aivan... Mutta toinen on kuitenkin asemaansa nähden pärjännyt äärimmäisen hyvin! Ja ketäs kiinnostaa tämä hömppä lol! Jatkan siis postausta!
Tänään ei vielä uutta pic ficciä (Mitä, kuulenko pettymyksen huokauksia? xD) mutta olen tehnyt teille videon! Kyseessä on vasta harjoitus, eräänlainen kooste kaikista pic ficeistäni mutta ajattelin alkaa tekemään näitä useamminkin :3 Kertokaa siis mitä piditte! Linkkaan tämän pullipSuomeenkin jos huvittaa... Mutta vielä randomhölötystä sitä ennen... Tilasin Rolille ja Malonille peruukit! Pitkästä aikaa saatte siis nähdä vähän Rolia! Rolin koko nimi on muuten nykyään Rolena. Mietin Romildaa ja Rolindaa, mutta Rolena on nätein ja sopii Rolille. Eli siis kutsukaa yhä Rollaattoriksi tai miksi haluatte, mutta virallinen koko nimi on Rolena.
Käytän tänään paljon huutomerkkejä koska olen iloinen!

Mutta sitten ensi-iltaan... Nightmarefilms ylpeänä esittää!~

VAROITUS!!!
Sisältää kaikkea kamalaa mitä kuvatarinani sisältävät
Suhteellisen nopeasti vaihtuvia kuvia
Kuvia tulevasta pic ficistä
Surullista musiikkia, pianomusiikkia, rapcorea ja nu-metaliin taipuvaista musiikkia
Puhetta menneisyydestä ja kuolemasta, tuskasta, muutoksesta ja kärsimyksestä
HUOMIO!!! Jos tietokoneenne suinkin sallii, laittaka näyttö isoksi, odottakaa vähän ja käyttäkää 1080p -laatuasetusta parhaan elämyksen saavuttamiseksi ;D

Pieces of perfection 2011-2012Tällaista siis tänään, en valitettavasti pitkitä postausta, vaan annan olla näin ja teidän nauttia videosta :3 Se toimikoot myös loppuvideona.
Heihei!~

-Nightmare

18 kommenttia:

 1. VOi että siun kanssa. Ihan oikeasti rupesi tossa itkettämään ;__; Sanon nyt ihan suoraan. Sie oot luonut aivan mielettömän persoonallisen ja selkeän tarinan, jota jaksaa lukea. Sekä nukkesi on niin ainutlaatuisia ja kauniita. Ja kaikki nuo pienet asusteet ja yksityiskohdat koristelee koko hoidon. Nyt en kyllä itse osaa enää sanoa kuka on lempparini, kaikkia rakastan u________u'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. //HAKU JA LUSMU ON NIIN KUUMIA IHAN OIKEESTI (/Q m Q)/

   Poista
 2. Gosh, vaikka onkin tätä blogia lukiessa tottunut tällaiseen dramaattisuuteen se silti yllätti. Eikä tässä koneessa edes toimi äänet(rage), mutta ainakin kuvittelin tähän ääniä.. Pakko muistaa katsoa tämä äänilläkin tulevaisuudessa ja sitten kommentoida uudestaan. Ihastelin monia kuvia, joka tosin on itsestään selvyys.

  VastaaPoista
 3. Vau.

  Ei voi kyllä muuta sanoa. Komppaan täysin EeDeetä, tää sun nukeillesi luoma maailma ja sen tarinat on jotakin upeaa. ♥ Musiikki sopi muuten täydellisesti videoon, ja video oli muutenkin kaikinpuolin erittäin hyvä. Ei mitään valitettavaa!

  Kiitoksia siis itsellesi että jaksat tätä blogia pitää ja ilahduttaa meitä kaikkia lukijoita. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. + haastoin sinut. :) http://dollhousefumiko.blogspot.fi/2012/07/versatile-blogger-award-ilmoitus.html

   Poista
 4. WoW! Ihan uskomattoman ihana video. Nyt jännittää!!!!! >o<
  Odotan innolla seuraavaa picFic'iä.
  Ja kyllä, kuulit pettymyksen huokaisuja...


  ... Siis kunnes sain huomata, että iPadi näyttääkin tämän videon! Iih! Millä hakusanalla löytyy Tubesta? Haluun laittaa suosikiksi ja kattoo aina kun itkettää! *v*

  Siis toi oikeesti kosketti. Siis toi video! ;w;
  Btw, oot paras bloggaaja ever!!!

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän hyvin toteutettu video o____o Rakastan, katoin heti uudelleen <3

  VastaaPoista
 6. Uskomatonta, mitä lahjakas ihminen pystyy tekemään nukeilla... En kykene sanomaan muuta kuin että ... palvon taitojasi~!

  VastaaPoista
 7. Öääh... En osaa pitää näpejäni irti blogistasi! Taas luin blogisl alusta loppuun. :D
  Just...
  Kommentoin samalla tavalla viimmepostaukseenkin! XD

  Tajusin just, että olen IIIISO HAKU-FANI!!!!!!!!!!
  Se on vaan niin sexy poitsu! *q*

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Hieno video. *THUMBS UP* Mikä mahtoi olla tuo pianomusiikin (I love piano music) jälkeen tullut kappale..?

  VastaaPoista
 9. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Ooh ihana mä katonton nyt 3 kertaa päiviässä ihan oikeesti ihana!!♥ mite osasit tehä noin hienon videon meni varmasti hirveen kauan.. >3< mä rakastan sun nukkejas ja HAKU ON IHANA!!

  VastaaPoista
 10. Mä tein sen taas... En oikeesti osaa pitää näppejäni erossa tästä siun maailman ihanimmasta blogista! *u*
  Eli siis luin blogisi JÄLLEEN alusta. Oon koukussa tähän blogiin! Ja täytyy sanoo että se on suorastaan pelottavaa! :D
  Varmasti ihminen voi olla koukussa esim. Bloggaamisen, mutta että johonkin blogiin! XD
  Toi oli maailman ihanin video ja mä toistan kokoajan tätä maailman ihanin:ta!! Ja Iik!
  Haha! Sun blogilla ja sulla on samanlaisia faneja (niin ja tietty. Sun nukeilla myös), Taylor Lautner'lla, ne alkavat helposti kiljua, itkeä onnesta ja mennä sanattomiksi ja sekopäisiksi... :D

  Rakastan kaikkia sun nukkejasi, mutta eritoten HAKUA! Love U!! <3

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Vau, toi video oli u-p-e-a!~ Sun nuket on persoonallisia ja toi oli toteutettu älyttömän hyvin! ;o En tajuu miten eksyin tähän blogiin vasta nyt.. O__o Mutta siis todelakin liityin lukijaks & alan seurailemaan tätä & odotan innolla lisää! :3

  VastaaPoista
 12. Vau! Ihan mahtava video! Odotan innolla seuraavaa kuvatarinaa owo

  VastaaPoista
 13. Byäh, kiitos ihan älyttömästi kaikille ;___; Will, olet mieletön kun aina jaksat kirjoittaa noin ihania kommentteja, samoin sinä EeDee! Ja Siiri, sinä se vasta mieletön oletkin! Ihanaa kuulla että olen saanut luotua jotain noin mielettömän ihanaa! *^* Wäh, ihan mielettömiä nuo kommenttisi! Anmar, err mitäköhän biisiä mahdat tarkoittaa? 8D No joka tapauksessa lopputeksteissä lukee kaikki kappaleet mitä videossa on käytetty :3 Ja Sonja, täytyy myöntää ettei tuon tekemiseen mennyt järin kauaa. (2 iltaa ja 1 päivä =about 6 tuntia mikä ei ole minulle hirveän paljon(siihen nähden miten paljon vietän aikaa koneella 8D)) Täytyy sanoa ettei kommenttien määrällä ole mitään väliä, jos ne ovat näin ihania kuin te minulle kirjoitatte! Te kaikki! Ottakaa paaaljon sydämiä: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 (Olen pahoillani kun en vastaa kaikille erikseen, sillä kirjoitin jo kommentin valmiiksi, kunnes kone lagasi ja kadotti sen jonnekkin bittitaivaaseen -.-)KIITOS.

  VastaaPoista
 14. Mitämitää video? :D Vieläpä über mahtava video Painajaiselta! Tykkään paljon. Anteeksi en osaa kommentoida, mutta enköhän tuu ylistämään sua tulevaisuudessakin liikaa.
  PS. Jos osaat luoda tollasta niin mars mars editoimaan Tomun koneelle se meiän elokuva. ;-)

  VastaaPoista
 15. Aaaahhh varmaan paras Pullipvideo jonka olen ikinä katsonut! Sinun nukkesi ovat niin ihania ja persoonallisia... itse kuitenkin miellän parhaiksi Meenan ja Reinan.
  Koitin tuota koko näyttö+1080p laatuasetusta ja se kyllä oli paaaaaljon hienompi elämys kuin vain tavallisesti pienellä näytöllä.

  VastaaPoista