17. marraskuuta 2012

Ennenjulkaisematonta (kuva)materiaalia

Hiy kaikki!
Pitää taas hihkuttaa, kohta 150 lukijaa! Miten mieletön määrä! Laitan jotain special kiitosta siinä 150 kohdalla. :3
Hmnh. Ei pic ficciä tälläkertaa, mikä sääli. Tulin kuitenkin ajatelleeksi, että tämä on minun blogini ettekä te minua voi tappaa jossen aina laita pic ficciä. On ollut kauheat paineet kun en ole kehdannu postata tänne ilman tarinaa, en tiedä mistä olen sen repäissyt. : D Ehkä te nyt petytte pahasti. Laitoin kyselynkin aiheesta. Saan valitettavasti kuvattua pic ficciin jatkoa vasta kun tännekin on tullut hieman lunta. :)
Ulkoasu ei muuten hirveästi miellytä minua jostain syystä, yritän tehdä asialle jotain.
Kuvia kuitenkin tähän postaukseen laitan oikein urakalla, nimittäin vähän shootteja sieltä sun täältä mitä en ole vielä kerennyt missään julkaisemaan. Eli siis käyn läpi kaikki kansioni ja julkaisen parhaat palat.
Vanhimmat näistä ovat tosiaan jostain heinäkuulta...

Ensiksi vähän Angryä Pellossa äitini lapsuudenkodilla jossa löytyikin vaikka mitä kivoja kuavauspaikkoja. :3 (Heinäkuu)

Arvatkaapas mikäs tämä on? : D

Ihka aito poronkallo! Serkkuni oli joskus löytäny sen tuolta metiköstä ja lupasi että kohan mennään tonne omalla autolla niin saan sen omaksi ^^ Mielettömän käytännöllinen kuvaustausta minusta.


Tuo oli kai jokin iänvanha osiin purettu lumiaura.. Kaikkea löytyy : D

 Hmnh, kuvia olisi enemmän jos off todella pitäisi sääskit poissa. Olisittepa nähneet miun sääret silloin (käytin polvihousuja kuvatessa) nimimerkillä allerginen hyttysille.
Sitten muutama Hakukuva, syys tai lokakuulta


Mitenniin taeyang ei seiso ilman tukea? : D


En ole ikinä soittanut itse viulua joten asento on varmaan täysin väärä. Yritin parhaani.
Noki-chanin Hakim ja miun Prunella, syyskuulta


Luciferin uusi tatuointi, hähä teille ei ookkaan vielä kuvaa Lussen uusista siivistä >:D Uskokaa tai älkää, sitä ei ole tehty lyijykynällä vaan vesivärikynillä. Parempaa lähikuvaa myöhemmin.




Miittikuvia Helsingistä 8.8. Olen ajoissa, tiedän.

Tomusokerin ihkupikku Satine/Aquel :33

Kittyn tosi ihku Elisabeth ^^

Eeppinen kuva Kittyn Edgestä
Kittyn Edge ja Unihiekan Miyu
Ainskiliinin Esin : D


 

Ja vielä ryhmis :))
Sitten taas randomia


Malon & Yukia sisaruskuva : D

Malonn :))

Noodletus Hakun peruukilla ~

Ja vielä flickrissäkin oleva kuva Rolista : D
Ajattelin että olisin kertonut jotain paljastuksia tarinasta mutta enpäs ole mitään sellaista kerennyt laatimaan. (hah) Kohta puoliin tulee joulu, toivottavasti teidän joulunodotuksenne sujuu paremmin kuin meikäläisen. : D Pitäis ostaa kavereille jotain ja vielä keksiä mitä itse haluaa. Tosin ehkä tämä pimeä syysaikakausi vähän vaikeuttaa projektieni etenemistä. Lumi rakas, tule jo!
Tällaista nyt tälläkertaa. :3 Tosiaan pic ficissä menee vielä aikansa mutta ehkäpä jotain videomateriaalia voisi olla tulossa... Ehkä. Tai aktiivista postailua, katsotaan nyt. >:)

Oikeasti muuten, ehdotelkaa mitä pic ficissäni kuvittelette tapahtuvan seuraavaksi! En itse tahdo millään keksiä (okei seuraava kohtaus on selvä muttah) ihan vain hulluja kuvitelmianne! Hulluimmatkin ideat otetaan vastaan! xD

Masentavaa muuten että näyttää etten olisi postannut lokakuussa ollenkaan. Blogger taitaa vähän säätää päivämäärien kanssa, mutta tosiaan ehkä joskus, vielä joskus alan aktiiviseksi.

Nyt lopetan turhat hölinät ja päästän teidät pettymään tähän postaukseen. xD Nähdään ensipostauksessa!~



Hyvää yötä, Painajaisenne~~

14 kommenttia:

  1. Hei!

    Hienoja kuvia, etenkin nuo poronkallon kanssa otetut! O3O Minusta erilaiset luut ja pääkallot ovat tosi kauniita~ *hehheh*
    Tykkäsin myös ekasta Haku-kuvasta oikein paljon, jotenkin niin mysteerillinen tunnelma. Hui, tuo Lussen tatuointi oli pelottava!

    Ei aina tarvitse olla kuvatarinaa, älä siitä ota paineita. välillä on kiva katsoa pelkkiä kuviakin.

    En osaa ehdottaa mitään juonta, mutta laita seuraavaan pic ficciin jotakin huumoripitoista ja kepeää! :3

    VastaaPoista
  2. Oot tosi hyvä kuvaaja! Poronkaloon kanssa otetut kuvat oli varsinkin tosi hienoja owo
    Ja ei aina tarvii kuvatarinaa laittaa:)

    VastaaPoista
  3. Pff... Kuka sinulle on sellaista soopelia syöttänyt. En usko että kukaan tappaa sinnuu sinun blogin materiaalista.

    OwO mitkä nuo miehekkeet ovat. Rakastan. Jos ikinä kyllästyt Hakuun, niin lahjoita minulle, mie tartten just tuollaista Nemoksi. >3
    Sisaruksillakin niin nätisti mustaa päällä ja valkoista tukassa. Söötti yhdistelmä <3

    Voi Noodle mikä virne sinulla onkaan. En ossoo sanoo mitään pahaa. Olet sie Sipuli taitava >3.

    Naamapalmuillen koska nolasi taas itsensä

    -Korppi-

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia. Aina ei tarvitse olla kuvatarinaa. :3
    Haku on vaan NIIN komea.
    Luciferin uudet siivet. ÖuÖ
    Luccen tatuointi ylihieno. <3
    Ei varmaankaan kovin kivaa olla hyttysille allerginen. ;(
    Hyttysmyrkkyihin ei oikein voi luottaa... x_x

    www.weheartpullips.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Nää kuvat oli hienoja, tykkäsin varsinkin Angrystä:3 Yllättävän hyvin toi Hakun viuluasento onnistui, viulun kaulalla oleva käsi vaan väärin päin. T. Nimimerkki soittanut viulua seitsemän vuotta:D Musta ei tosiaankaan tartte joka kerta olla pic ficciä :)

    VastaaPoista
  6. Postaat taas, yeah \../ Tätä olinkin jo odotellut. Ihania kuvasia. Angrylla oli upeat kuvaustaustat ja stailaus~ Mutmutmut oot laittanut Hakun seisomaan noin vaaralliseen paikkaan ? ;_; Upea kuva mut mua ainakin tärisytti tippumisvaara :D
    Viuluasento onnistui~

    VastaaPoista
  7. NIGHTMARE OY IS BACK! ~

    Pakko tulla tännekki nyt hehkuttamaan sitä kuinka kauniita nukkeja sinulla on! Jaja nolostuin kauheasti hirveästä kortistani jonka tein n. tuhatvuotta sitten. Ja mä en huomannu Lussella mitään siipiä 0.0 No kummiski ihanaa kun näin bloggerin hallintapaneelissa että Painajais OY on postannu!

    Ihania jatkoja teille sinne!

    VastaaPoista
  8. Omgf, lapsirakas olet postannut. :D Ensinnäkin upeita kuvia, tykkään. Äläkä ota niin hirmuisia paineita kuvatarinoista.
    Erityismaininta siitä, että Angrylla on oikein kivat vaatteet noissa ekoissa kuvissa. Tajusin myös, että toimin osana ihanaisen Prunellan ja Hakimin taustaa. Milloin muuten Tomusokerin Aquelista on tullut tuollainen (nuo vaatteet ja hiukset = rakkaus & mistä lähtien son ollut Satine? Mitä mä olen missannut?)? Käske Tompan raahata kyseinen naikkonen tänne next time, tahtoo nähdä! :3
    PS. Prunella ja Rollin silmät. <3

    VastaaPoista
  9. Uah, anteeksi piiitkä kommaustaukoni ;3; kiirettä pitää täälläkin~ Tykkäsin paljon tosta poronkallosta, ja Angry oli muutenkin sangen viehättävä. Ja hyvin sait Hakun pysymään pystyssä! Sekä komea on hän, tottakai :----D Kokonaisuutena postaus oli tämmönen mukavan lyhyt, ei mitään radikaalia :3 //Noodlen pärstä on hieno! o: erityisesti suu ja silmät kiinnittää hyvällä tavalla huomiota. sekä Roll on nii tuitui ;u; <3 Hmm, mulla jotenkin on kokoajan ollu semmonen fiilis päällä, että Hakulla ja Prunellalla tulee olemaan jotakin hmmhmm :--3 I mean, sellanen ihan tavallinen tallaaja joka ei omista minkäännäköisiä voimia (?), mutta siitä huolimatta söötti tietenkin, ja sit sellanen, no, Haku! :----D Nojoo jätän mun fantasiat tähän x'3 Mut anyways jatkoa odotan innolla!~

    VastaaPoista
  10. Awww! <3 Kittyn Elisabeth on Ihana!
    Anskin Esin AWWW!!!!! Ihana Seila!!!!!
    Ja Malon, ihana nukkesi!!!!
    Haluan Angryn!!!!!!!!!!!!

    http://my-pullip-diadry.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. On kyllä hienoja kuvia ja komea poronkallo (<--- kade, koska itse omistaa vain koristekalloja). By the way, nyt kun tuonne Pullip Suomen foorumille ei pääse, niin viitsitkö laittaa minulle sitten sähköpostia osoitteeseen shatteredmindneedsnomorelies@gmail.com, kun laitat naamapalan tulemaan postissa. Kiitoksia ja mukavaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista
  12. PS. Olen Pullip Suomen foorumilla käyttäjänimellä Manjushage.

    VastaaPoista
  13. Otathan minuun tosiaan yhteyttä sähköpostitse, kun huomaat kommenttini, koska olisi mukava saada naamapala jouluksi kotiin (tai edes tietää, missä mennään). ;) Sähköpostini löytyy ylemmästä kommentista.

    VastaaPoista