26. heinäkuuta 2011

Introducing everyone~ pt.1Helooh, ilotulitukset jo yhdentoista lukijan puolesta^^ Kiitos kaikille kommentoinnista, en saanut siihen itse lisättyä kommenttia enkä jaksa ladata firefoxia :)
Omaan elämääni ei kuulu mitään mieleenpainuvaa, en ole saanut piirrettyäkään muuta kuin roskaa.
Tänään siis olisi tarkoitus antaa esittelyvuoro Noodlelle, Reille ja Delphylle.
Teknisten ongelmien takia esittelen tänään vain Noodlen ja Rein :') Älkää välittäkö jos postaukseni järjestelyssä on jotain fibaa, olen jo kolme päivää vängännyt tämän kuvanlisäyksen kanssa joten...
Tämä lienee hiukan tylsähkö tapa esitellä, mutta on picficieni takia tärkeää että tiedätte heistä kaiken tärkeimmän.
Pitemmittä puheitta, luovutan suunvuoron neideille :)
'
Noodle: Hm?                                                                                                                                               


Noodle: *hyppää alas suoraan jaloilleen vaikka koska on niin ninja :'D*                                                      


Noodle: *Istahtaa* Err, olen Noodle... Pitäisi kai kertoa itsestäni... Olen tämän paikan kuudes nukke, olen syntynyt Japanissa ja kasvanut Lontoossa isoveljeni kanssa...                                                                                                                             


Noodle: Hienoa, olen surkea esittäytymään... Silmäni ovat Coolcatilta, tukkani Paraboxilta ja naamani on painajaisen käsialaa. Ah, ja tässä "theme songini" (Tai noin pahauni sitä kutsuu :'D)


Noodle: Osaan myös soittaa kitaraa, tosin se uusi poika, Haku, osaa myös. Hillun yleensä uskollisen pyssyni kanssa, mutta hän ei päässyt tähän "haastatteluun".
Painajainen: Eli olet hukannut sen?
Noodle: Ei, vaan hänellä oli kiireitä U__U


Noodle: *Kömpii ylös* Mitä muihin nukkeihin tulee, en erityisemmin pidä Delphystä koska hän huijasi minua ettei täällä muka olisi enenpää nukkeja. Inhoan vieraita, enkä erityisemmin tee tuttavuutta.
Painajainen: Äärimmäisen epäsosiaalinen siis.
Noodle: Enpäs D:Noodle: Noh, oli hauska tutustua. Mutta enenpää yksityiskohtia en kerro... Siinä oli kaikki oleellinen u_u


Noodle: Seuraavaksi kuulemma esittelyyn piti tulla...
 *Askelia*Noodle:...Rei?
Rei: Uuungh...
Noodle: Eikö nyt pitänyt olla Delphyn vuoro?


Rei: Suunnitelmiin tuli muutos, voit poistua jo niin minä hoidan loput itse >:)
Noodle: Seelvä... No jos luulet pärjääväsi yksin...

 

Rei: Heh, Noodle kuvittelee minut yhä siksi 5 vuotiaaksi kakaraksi mitä olin kun hän lähti Japanista. Olen siis Rei, ja olen nyt 14. Themeni on Linkin parkin my decemberin piano versio.

 

Rei: Um, *Ajattelee* lieneeköhän sopivaa puhua siitä?

 

Rei: Noh, minun fledani on cancanilta... Tykkään animesta ja mangasta, ja olen syntyperältäni Japanilainen... Ainakin melkein...


Rei: Heido, picficeissä nähdään :)

*Nightmare palaa näppäimistön luokse*

Seuraavaan esittelyyn lienee tulevan Delphy ja Angry. Tähän väliin voisin kysyä teiltä mielipidettänne tulevasta nukestani :)
Hän tulee olemaan Isul, nimeltään Yukia, Meenan pikkuveli joka on vangittuna tämän pehmoleluun toistaiseksi. Luonteeltaan hän on ulkoisesti välinpitämätön, mutta sisimmässään hän välittää siskostaan. Hän myös osaa soittaa huuliharppua :)
Hän on joko Isul Mori Motonari tai Romantic king, mutta kumpi? Molemmissa on puolensa, Motonarista odottelen omistajakuvia, ja mikäli hän on yhtä ihastuttava kuin promoissa, en viitsi odotella Romantic kingiä. Tosin Motonarin stock asu jäisi nurkkaan pölyyntymään kun taas kingin varustusta voisi käyttääkin jossain.
En osaa vielä laittaa äänestystä, vänkään sen kanssa tämän postauksen jälkeen, katsotaan jos saisin laitettua.
Kuviakaan en saa sähellysteni ansiosta, mutta tähän mennessä kaikki lukijani ovat Pullip Suomesta niin etteköhän te tiedä ;)

Seuraavassa postauksessa nähdään, ehkä itsellänikin on silloin jotain kerrottavaa, kun tämä postaus oli mielestäni aika tylsähkö : D

Hei hei, tämän videon myötä


Tamers ei kyllä ole suosikki kauteni, mutta tämä on ainakin toiseksi paras ending :)


See ya later, pahaunenne^^

1 kommentti:

  1. Ihanat esittelyt molemmilla!
    Pyssyllä kiireitä D: :'D
    Ääh, pistit pahan kysymyksen. Näen enemmän Meenan Mori Monotarissa, mutta Romantic Kingkin olis rooliinsa sopiva. Ehkä enemmän tuo minkä ensimmäiseksi mainitsin.

    VastaaPoista