22. heinäkuuta 2011

Tervetuloa, olet herännyt keskelle painajaista!

Huomenta! Otsikointini on hiukan hakusessa... Mutta siis!
Sain vihdoin aikaiseksi tehdä blogin, tämä jännittävä tarina kertoo pääasiassa nukeistani, mutta hiukan meikäläisen elämää koitan tunkea postauksiini.

Tässä välissä pitäisi kai kertoa minusta?
Olen 13 vuotias tyttö? Tikkurilasta, Vantaalta, Suomesta. Pidän kaikenlaisesta itseilmaisusta, valokuvauksesta, pullipeista, muistakin nukeista, musiikista, kesästä, ukkosesta, sateesta, pehmoleluista, Gorillazista, Animesta ja Mangasta, Linkin parkista, Black rock shooterista, Digimonista, Pianon soitosta, Jazzista, Rockista, Rozen maidenista, yksinolosta, euroviisuista, pelaamisesta, dataamisesta, ylisuurista vaatteista, Japanista, mustasta, suklaasta ja... Ei niistä sen enenpää. Ulkonäöstäni...? Omistan pitkät vaaleanruskeat luonnonkiharat ylitakkuiset hiukset joiden joka päivä suoristettu otsatukka roikkuu yleensä vasemman silmän päällä. Olen lyhyt itseni mielestä (163cm) enkä meikkaa juuri koskaan. Vaatetuksestani, paitani ovat tätänykyä vähintään neljä kokoa liian suuret, hameita käytän kerran tai kaksi vuodessa ja jaloissa roikkuvat yleensä tennarit joiden nauhat saa läpi puhkikuluneista pohjista. Ah, tavaramerkkini on pikimusta huopahattu josta en luovu edes jälki-istunnon uhalla. Luonteesta, olen pohjimmiltani ujo, herkkä tyttönen, enkä pidä itsekkäistä ihmisistä, vaikka joskus olen itse sellainen. Olen äärimmäisen kilpailuhenkinen, laiska, pelokas, mutta jos jotain uskaltaudun tekemään, en ikinä luovuta. Erikoisia juttuja minussa on ainakin ylipitkät
kynnet, joista pisin, oikea pikkurilli on jo 0.9cm (valkoinen osa siitä >)) sekä se, etten juo hiilihapollisia juomia tai syö hedelmäkarkkeja.
Tämän perusteella kaikki tuntemani ihmiset kyllä tunnistavat minut :)

Noh, sitten niistä päähenkilöistä, eli sielunsirpaleistani (Pullipeista...)
Omistan tällä hetkellä nukkeja yhdeksän. Näiden pikku sankareiden nimet (Saapumis järjestyksessä) ovat Galahadiel, Haku, Delphy, Angry, Rei, Noodle, Prunella, Roll ja Meena.
Galahadiel, tai yleisemmin El on jo useaan kertaan syrjitty esikoiseni, alkuperäismalliltaan Celsiy. Tällähetkellä hän on pelkkä peruukiton pää, jonka peruukin muuten tässä juuri tilasin. Hänen kohtalonsa on olla se tarunomainen Rozen maidenista tuttu Alice, täydellinen nukke, jota kahdeksan muun on määrä suojella. Hän saapui meille helmikuussa 2010.
Haku on ainoa miespuolinen meikäläinen, toinen nukkeni, Taeyang mallia Richt. Hänellä on pitkät mustat hiukset, eripariset silmät sekä kissankorvat. Hän on ujo, aina mustaan pukeutuva herra joka kantaa aina mukanaan uskollista valkeaa pupua.
Delphy on toinen mustanpuhuva hahmo joukossani, hänellä tosin on pitkät ruskeat hiukset. Malliltaan Delphy on Adsiltia, ja hän mielellään kunnioittaa japanilaisia perinteitä. Hän on synkkä ja naisellinen kaunotar mutta todella kurinalainen.
Angry on neljäs nukkeni, jonka mallin voi päätellä hänen nimestään. Hän on ensimmäinen dalini, ja on luonteeltaan kovin temperamenttinen mutta viisas. Hän kantaa aina mukanaan mystistä vanhaa kirjaa. Angrylläkin on eripariset silmät sekä pitkät valkoiset hiukset.
Rei on myös pitäytynyt tylsässä stock nimessä, ja on viides nukkeni. Reillä on erikoisuutena astetta lyhyempi, 25cm obitsu sekä pinkki valkea lyhyt peruukki. Rei on todella herkkä ja ujo sekä syrjitty tyttö.
Noodle on itse kustomoimani nukke, joka yrittää muistuttaa Gorillazin Noodlea. Hän useimmiten hilluu nukkejoukossani pyssyn kanssa ja haastaa usein vieraiden kanssa riitaa.
Prunella on vaaleanpuna tukkainen suklaamuffinsi muiden nukkejen keskellä. Hän on todella lempeäluontoinen, ja hänellä on pakkomielle huolehtia pienestä Rolista.
Roll tuli meille joululahjana. Hän on malliltaan Cinnamoroll, ja on toistaiseksi täysin stock. Tosin hänelle on juuri tilattu blondi keskipitkä tukka sekä obitsu. Roll se vasta herkkä onkin, ja tekee johtopäätöksensä hyvän äkkiä. Roll saattaa lagata vaikka koko päiväksi jos hänelle antaa liikaa mietittävää.
Meena tuli meille kolmisen viikkoa sitten, ja on malliltaan Grell. Hänellekkin on uusi peruukki ja mahdollisesti uudet simmut tilauksessa, mutta obitsu hänellä jo on. Todellisuudessa Meena on demoni, ja luonteeltaan on melko kilpailuhenkinen ja ylireagoiva.

Sitten vielä blogini nimestä,
"Pieces of perfection" viittaa nukkejeni jatkuvaan täydellisyyden tavoittelemiseen. Totuus kuitenkin on, että nukkeni muodostavat yhdessä minulle tuon "täydellisyyden" :)

Heh, mukavan pitkä alkusaarna meikäläisellä.
Noh, sitten vielä kuvat jokaisesta piiperöstäni:
El tällähetkellä :'D

Haku

Delphy

Angry

Rei

Noodle

Prunella

Roll

Meena

Kiitos kovasti, mikäli jaksoit tulla tänne asti! Suurkiitos jokaiselle, joka lukijakseni liittyy!
Kiittäen, Painajaisenne~

Vielä lopuski, tehdään kunnia the legend of Zeldalle. (Ja testataan video lisäystä >D)
Kiitos^^

3 kommenttia:

  1. Hohohoo, sun blogia mä salaa odotinkin 8'DD El näyttää hyvältä tällähetkellä ♥

    VastaaPoista
  2. Hehee, kiitos kovasti^^ Toivottavasti onnistun vastaamaan odotuksiisi :'D

    VastaaPoista
  3. Itekkin odottelin sulta blogia (8 Pitkä ja hyvä ensipostaus^

    VastaaPoista