23. elokuuta 2011

Clint Mansell - requiem for a dream remix

Yay, lukijamäärä on kasvanut kolmella! Enää kuusi niin saan lähettää kiitus valokuvan^^
Tänään Meena sai chippinsä^^ Ja tuosta otsikosta, se olkoon päivän salasana, sillä olin pohtinut tuon biisin nimieä ja kuluttanut Tomusokeritytön kanssa kolme tuntia Meenan chippien irrottamiseen, niin sillä hetkellä kun muistin tuon Tomu rupeaa huutamaan. Eli siis sai chipin irti. Ei siitä sen enempää. Olen näemmä taas tuolla turhien höpötysten tuulella... Err... Noh, kuvia Meenan chipeistä on vähän, (lol enkö osaa enää postata montaa kuvaa kerrallaan?) ei mutta siis nyt en karsinut kahdeksaakymmentä vaan kuvia oli vain viisitoista! Vannon! Ja puolet tärähtäneitä! Anyways, tungen nämä myös pullariin koska olen vaivalla pienentänyt ja signeerannut ne. Kommatkaa minne huvittaa kunhan kommaatte. No eeei, ei ole pakko x)




 
Kokonaista kuusi kuvaa...  Hum... Noh, saitte varmaan ideaa miltä chipit näyttävät? Pääasia on että saan nämä pullipsuomeen :)
Elämästäni, huomenna otan riskin ja otan Meenan kässän tunnille :) Kaikki opettajat ovat olleet niin mukavia tähän mennessä, voiko näin hyvin yleensä mennäkkään?~
Noh, eipä ollut paljoa enempää asiaa, saatte otsikon käydä youtubesta itse katsomassa jos huvittaa, sillä lopuksi teen taas legendoille kunniaa >)



Rakkaat lukijat, jatkakaa vaan  lisäänntymistänne >), nähdään,
Hejdå!
Nightmare oynne

2 kommenttia:

  1. EIH, noi silmät on ihanat ;___;
    ...Taisin muuten viimeksikin kommentoida tähän tyyliin postaukseesi.... :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat chipit! >3< Sopivat Meenalle hyvin. BTW nyt olen kateellinen sun pitkistä kynsistä, mur.

    VastaaPoista