26. joulukuuta 2011

Hyvää (hiukan myöhästynyttä) JOULUA!

Kaikille 70 OwO lukijalleni (teitähän on paljon o__o) FANTASTISTA JOULUA!
En ole vähään aikaan postannut, anteeksi siitä mutta olen ollut tooodella laiska nukkeilun suhteen. On ollut paljon joulujuttuja ja kaverijuttuja ja kaikkea etten ole ollut aktiivinen pullarissakaan. Anteeksi. Ja kiitos kaikille edelliseen tekstiin kommentoineille, vastaan kunhan kerkeän kun vihdoin jaksoin tämän chromenkin taas käynnistää ^__^'
Razo-täti Antoi minulle tällaisen awardin, kiitoksia kovasti ^___^
Tämähän menee siis näin:

1) Kerro henkilö linkin kera blogissasi, joka lahjoitti sinulle tämän awardin
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä sama award 5 parhaalle blogille/bloggaajalle.
Teenpäs tämän koko jutun heti alkuun : D
No siis, seitsemän random faktaa...

1. Josseivät kaikki vielä tienneet, olen pokémon/digimon fani. Arvostan enemmän digimonia, mutta olen hyvin kiinnostunut pokémon-peleistä, ja sainkin joululahjaksi tässä juuri blackin. Mutta kerrottakoot, että viimejouluna saamassani soulsilverissä (jota en tosin ole aloittanut kertaakaan alusta) on peliaikaa tallennettuna 248 tuntia! : D

2. Aikoinaan olin hulluina lehmiin ja limen vihreään väriin, silloin pukeuduin järkyttävän vihreästi ja kaiken tuli olla lehmää. Vieläpä lentävää lehmää. Nyt tämä vaihe tosin on ohi, mutta keräilen yhä ahkerasti lehmä-pehmoja sekä lehmä-mukeja, ja niitä onkin hyllyissämme ja huoneessani jo aika kasat!

3. Nukkeilun ohella ostan itselleni action figuureja. Final fantasy, kingdom hearts, ja figma-figuureja minulla on yhteensä 19, ja kuvitelkaapa sillä rahalla olisi saanut suunnilleen 7 Pullip-nukkea!

4. Olen metalli- sekä rockmusiikin suuri ystävä, mutta kuuntelen mielelläni myös instrumentaalia jazzia. Klassistakin joo pelien ja animeiden soundtrackeissa, mutta rakastan jazzissa erityisesti tarkkaan muotoiltuja basso-sooloja.

5. Kynteni ovat epäinhimillisen pitkät, nyt tosin ovat molemmat peukalot katkenneet ja tuossa vähän aikaa sitten muitakin lyhensin, mutta pahimmillaan pikkurillin valkea osio on ollut pinkkiä pidempi, olisiko ollut huimat 1.1 cm! Tällä hetkellä valkoiset osat ovat keskimäärinvain n. 0.7 cm, sillä olen perehtynyt tässä kitaransoittoon.

6. Olen harrastanut nokkahuilun soittoa Vantaan musiikkiopistossa jo 7 vuotta! Haluaisin lopettaa tai soittaa jotain "siistimpää", mutta kuulemma särkisin silloin perheeni sydämet. Näinpä olen myös musiikkiluokalla.

7. Musiikkiluokalla kyllä, maailman kerrassaan parhaassa luokassa uskomattoman luokanvalvojan luotsaamana. Olen varsin poikkeuksellinen ikäisekseni, sillä rakastan itseasiassa koulunkäyntiä! En jaksa ikinä .lukea kokeisiin saati tehdä kotitehtäviä, mutta keskimäärin olen ysin oppilas. Tämän vuoden numeroista suurin osa on sitä 9-, 9, 9+ ja 9½ mutta mahtuu mukaan myös kaksi 10- sekä yksi kymppi, unohtamatta kahta kasiani.

Ja mielestäni 5 parasta bloggaajaa joille tämän awardin lahjoitan ovat: (sori jos olette saaneet tämän jo)


Tattadadaa! No niin, takaisin tähän postaukseen.
Tänne tuli joululahjaksi kerrassaan ihastuttava järjestelmäkamera, tätä parhaaksi valittua mallia Nikon D300 (muistaakseni)
Sekä peruukkeja ja muita pikkuisille, unohtamatta Strength-figmaa *w* (sekä paljon ihania pelejä <3)
Niiin lähettelen tänne kuvia!
Ensiksikin, jossette ole Yukiaa vielä uudella peruukilla ja läväreillä nähneet: (Osa vanhalla kameralla)
Kitara jonka löysin jouluostoksilla heh :'D
Seuraavaksi parit kuvaset Angrystä tämän uudella peruukilla sekä silmällä :3 (Anteeksi samanlaisuus)
Ainiin, Angryn silmämekanismin olen muokannut katsomaan hieman ylöspäin, että älkää sitä ihmetelkö :)


Seuraavaksi rikastetaan kuvapostausta entisestään : D Ensiksi kuvia siitä ihanaisesta figmaliinistani n__nHuhhuh, tämä maratonipostaus nyt on vaikka joululahja teille lukijoille...
...Mutten lopeta sitä vieläkään! >D
Nyt on siis luvassa 100% ennennäkemätöntä materiaalia! Pitäkää hatuistanne kiinni, sillä tätä ette osanneet odottaa! Taino ehkä joku saattoikin, mutta silti!
 Reinaa olisi siis luvassa. Aluksi nämä asiat joista vain minä ja Tomu tähän mennessä tiedämme;
Reinan häntä:

Liitetty suunnilleen häntäluunkohdille neulalla, valmistettu darwi massasta, taipuu niin pitkälle kuin haluaa sekä 34cm pitkä! Tytöstä on tullut nyt 100% Nokori, joten hänen ulkomuotonsakin on muuttunut.
Sitten extrasalaisuus, Reinan oikea silmä! (ja sen alue);

Mikäli olette Pullarin "kun menee pieleen" ketjua selailleet ja stalkkaatte minua silmä kovana, muistatte ehkä kuinka valitin epäonnistumisesta pohjalakkaamisessa. Päätinpäs hyödyntää oikean silmäalueen eptasaisuutta, ja tehnyt tytöstä turpiinvedetyn näköisen : D Silmänhän kuuluisi olla kiinni, ja luomikin on värjätty tuohontyyliin. Mutta siis, silmänympäryksen mustaus, kliseinen fantasia-arpi silmä päältä, mustia viivoja kasvotatuointeina korvaan asti, darwista valmistettu hatiajatke korvalle, sekä Reinan Kanjit, Kanji zonella leikin ja sieltä löysin "tyhjyyttä" ja "synkkyyttä" merkitsevän version. En tiedä onko oikein.
Reinalta on tosiaan myös silmät sekä peruukki kertaalleen vaihdettu, ja yleensä näkyvän silmänkin meikkiä on muunneltu stockista. Nyt näitä peruskuvia mamin pikku demonista :)
Tätä viimeistä harkitsen blogin uudeksi headeriksi. Olen rakastunut pikkuiseen jälleen <3__<3
Malonin siivet pitää vielä saada valmiiksi, niin sitten asennan obitsun hällekkin=mamman lellivauva 3# kuvia ^__^

Tässä vielä sellaista, ettätuota jos ketään kiinnostaisi minkään lainen nuken kustomointi (enemmän tai vähän fantasia-tyyliin : D) Niin sähköposti osoitteenihan on Sweet.Shadow1@hotmail.com... Ihan näin btw : D

Pitäisi kuitenkin päättää tämä postaus kohta puoleen, ah, olen niin iloinen! Toivottavasti teilläkin rakkaat lukijat  on ollut hyvä joulu n__n 
Täten poistun syömään suklaata ja pelaamaan simssiä :) Hyvää joulua vielä kerran ja kiitos tähänastisista kommenteistanne, heittäkää toki lisää! Onko Reina mielestänne nyt järkyttävä vai ihastuttava... Palautetta otan aina mielelläni vastaan! Hei hei tui tui pai pai!!


Eiku...

*Rakastaa tätä biisiä brr*
Niin siis, hyvää joulua vielä kerran :3


Nightmare oynne~~

8 kommenttia:

 1. EIKÄ, Reina on upea! Seuraavan kerran kun nähdään niin jos et ota häntä mukaan saat turpiisi ja ja ja....

  Okei, mä rauhoitun! :D

  VastaaPoista
 2. Okei , mistä aloittaisin ..
  Yukia on ihana uudella peruukillaan , läväreitä unohtamatta ! *w*
  Angrykin on niin söpönä ~ ! <3
  Mutta Reina.. HERRANJESTAS tuo meikki on upea ! <3__<3 Rakastan fantasiatyylisiä face-uppeja ! nwn
  Miten ihmeessä sait tuon hännän aikaan !? O_O
  Se on täydellisen , moitteettoman , virheettömän .. UPEA !! *____*

  Nyt olen ihkuttanut tarpeeksi ~ <3

  VastaaPoista
 3. Reina on ihana~ * A * Sitten kun joskus sopiva nukke löytyy nii lähetän sulle kustomiin :3

  VastaaPoista
 4. Reina senki täydellinen ~ n3n
  Ihana fantasiakustomi, nams ~ ♥ Joskus, kun saan fantasia-tyylisen nukkeloisen, se lähtisi oikein mielellään sinulle kustomiin ^3^

  Myös Angry, Yukia ja erityisesti tuo figuuri ovat ihaniahh :----"3

  + Liityn tähän "jumaloikaamme häntää & Reinan silmää" -fanclubiin eiku- :"D ♥

  VastaaPoista
 5. Reina on nyt aivan ihana!! >3< Sä niin otat sen Tammikuussa meidän kuolattavaksi tai tapahtuu hirveitä.>DD
  Plus oon kade kamerasta, hoho. >D I wanna one too! ;3;
  Plusplus omg, mullakin oli joskus vuosiavuosia sitten lehmävaihe! Aikas jännä sattuma. >D
  Plusplusplus '' nyt tosin ovat molemmat peukalot katkenneet '' kuulosti über pelottavalta. xDD

  VastaaPoista
 6. OwO! Reinahan on nyt suloisempi kuin ikinä! Ja oli vielä sitä ennenkin suloinen! Tuo häntä on.... on... On vain jotakin niin taidokasta. Itsekkö teit? Ja jos teit, niin WOW! Upeaa työtä!
  (Huoh, ja minun piti jotakin asiallistakin kirjoittaa...)
  Nuo Angryn silmätkin ovat upeat. Jossakin vaiheessa itsekkin tuota modausta harkitsin, mutta en kuitenkaan uskalla, kun pelkään tärveleväni lapseni. Ja Yukiasta vielä, että olenko koskaan sanonut rakastavani häntä? Jos en, niin sanompa nyt.

  PS: Ihana tuo figukin on ja kivaa, että olet taas herännyt blogin kanssa henkiin. Täällä vähän on jo epätoivoisesti Sielunsirpaleiden päivittelyä odotettukin.

  VastaaPoista
 7. Voi tulipa Reinasta ihana n___n Täällä on yksi nukke odottamassa kustomoimista joten lähetänpä siulle sähköpostia ~! :3

  VastaaPoista
 8. Oi, onpa ihana Reina~ :3 Innostutit nyt minut kustomoimaan oikein kunnolla nukkeni meikin.. >3<

  http://www.quidditchpullips.blogspot.com/

  VastaaPoista