10. maaliskuuta 2012

Pic fic: Here we go again!!//It's up to you

Tervehdystä taas kaikille 87 lukijalleni *w*!!
Minun oli tarkoitus postata kaikenlaista, mutta ajattelin että randomsäädön sijasta te kuitenkin enemmän haluaisitte kuvatarinaa! Randomsäätöä (kuvia ja kirjoitteluita) tulee jossain vaiheessa, mutta tänään
It's kuvatarinan aika!! Pitkästä aikaa : D Anteeksi viivästyksestä, ja tämä on hyvin surkea täytetarina, mutta ei se mitään! Tässä tosiaan Lucifer näyttäytyy ensikertaa ja Meenalle on tapahtunut jotain... Odottamatonta. (:< Tarinalla on juu käytössä nuo molemmat nimet, here we go again nyt oli aika kliseinen, ja It's up to you olisi yksinään ollut hyvin outo otsikko.
Mutta ennenkuin paljastan tästä kaiken ja ennen tarinaa vielä vähän selittelyjä:
-Malonia ei ole vielä saatu pois Meenan sisästä.
-Yukian kirous sen sijaan on jo saatu poistettua ja herra on nyt virallinen perheenjäsen.
-Vain El, Haku ja Malon ovat nähneet Luciferin ennen tätä tarinaa, Yukia ja Meena ovat vain kuulleet hänestä.
-Reina on muuttunut täysikasvuiseksi Shiro-Nokoriksi. Suoraan suomeksi käännettynä se (toivottavasti) merkitsee "valkeaa jäänyttä". Se on siis tämän kehittelemäni demonirodun "johtajatyyppinen" edustaja. "Tyypit" jaetaan siis värin mukaan ja helpoin tapa nähdä Nokorin "tyyppi" on tämän hiusten väristä.
-(piikku pikku juonen paljastus) Kun Meena sanoo näkevänsä maailman eri tavalla, hän todella tekee niin. Mutta, koska emme ole Meenan pään sisällä, näemme maailman normaalisti. (koska en jaksa muokkailla, hah.) Jokainen saa siis itse kuvitella miltä maailma näyttää Meenan uusin silmin! (kunnes jaksan muokkailla, ilonpilaaja hah)

Angry kertoo teille toivottavasti loput epäselvät asiat tässä tarinassa :> Antaa mennä,
Here we go again!!//It's up to you

Angry: Kyllä, kaikenlaista on tapahtunut. 
Angry: Mutta jotain todella suurta on tapahtuva pian. Sitä ennen on kuitenkin parempi vähän muistella mitä on tapahtunut sitten viimekerran.

Angry: Itse olen ehtinyt kirjoittaa totuutta noin puoliväliin. Galahadiel on poistunut keskuudestamme taas toistaiseksi, Haku seikkailee jossain lumivuoristoissa,  Delphy alkaa olla toipunut pimeän iskusta, Reina on kasvanut täysikasvuiseksi demoniksi, Noodle on leikkinyt pyssyillään, Prunella on leiponut keksejä ja Roll on syönyt niitä. Ei mitään sen ihmeellisempää.
Mitä Meenaan tulee...
Angry: Hänen veljensä kirous on murrettu ja Yukia on osa perhettämme. Meena itse taas oli tietenkin veljensä paluusta onnellinen, mutta demonikehitys vaivaa hänen mielenterveyttään.
Roll lagii taas normaaliin tapaansa

Angry: .... Ahaa. Vaikuttaa siltä että 12. on saapumassa joukkoomme. On harmillista että vaikka näen tulevaan, en voi kertoa siitä muille.


Angry: Unohdinkin kertoa miten sen näen, Enkeli antoi minulle velhonsilmän. Sillä pystyn näkemään tulevan ja loputkin tästä kirjasta. Ja niille jotka miettivät, kyllä, myös Haku on velho koska hänen toinen silmänsä on turkoosi.

Angry: Mutta sen sijaan että toljottaisitte naamaani ja kertoisin teille kaiken tylsästi päin naamaa, saatte nähdä vähän muitakin henkilöitä. 

Meena: *Heräilee painajaisestaan* mmmmh >____<

Meena: AAGH!! Olipa kamala uni.... Hetkinen, miksi maailma näyttää tältä?! Samalta kuin siinä painajaisessa??!!

Meena: Voi ei... Eikai tämä vaan... Enkai vaan ole taas... En kai...

Meena: Ei, tämä on peili, nämä silmät, ei, ei, EI. 
Meena:.....

Meena: EIIIIIII!!!!!!!!

Meena: Ei... Ei voi olla totta! Ei taas! Minä en jaksa enää!

Meena: EI! 

Meena: *ryntäsi Yukian luo* Yukia! Yukia tee jotain!  
Meena:  Kehitys menee päivä päivältä pidemmälle ja jokupäivä mä olen täysin hirviö! Sä sanoit että sä voit lopettaa demonikehityksen joten tee se!
Yukia:...
Meena: Sä olet mun veli. Sun on pakko auttaa.Muuten musta tulee hirviö joka ei ajattele tai kuuntele ketään ja ääh ;__;
Yukia:...

Yukia: Vaikka osaisinkin ehkä pysäyttää demonikehityksesi, se häiritsisi tarkoitettua tulevaisuutta ja ehkä jopa aikaa. Minä en voi.

Meena: Tiesin! Olen aina tiennyt ettet välitä minusta pätkääkään! Olen aina ollut valmis antamaan henkeni puolestasi mutta sua ei kiinnosta koska en ole sun oikea isosisko!

Meena: Mutta sä et tiedä miltä se tuntuu. Tämä epätoivo. Menetän ihmisyyteni pala kerrallaan mutten voi tehdä mitään. Voin vain seurata vierestä kuinka sieluni eläimellistyy ja demonistuu. Mutta eihän sinua kiinnosta.
Yukia:...

Meena: Olet ollut sitä mieltä koko ajan. Niinäkin hetkinä jolloin välitit minusta, silloinkin varmasti vain esitit. Olet sydämetön kakara jolle vain määrätty tulevaisuus merkitsee jotain.

Meena: Jolle joku tyhmä tulevaisuus merkitsee enemmän kuin oma läheinen! PERHEENJÄSEN!!
Yukia:....


Yukia: On ehkä totta että olen luopunut tunteistani tulevan vuoksi, mutta etkö näe, että muutos on jo liian pitkällä. Se ehkä näkyy fyysisestikin, mutta etkö huomaa miten paljon olet muuttunut henkisesti? Et ehkä ole ikinä ollut isosiskoni, mutta nyt olet vain se mitä pelkäät olevasi. Yritä ymmärtää, en voi tehdä sinulle mitään.

Meena: Arvelinkin. Et tietenkään voi. Et todellakaan. Annat minun muuttua demoniksi vaikka tiedät että saatan jopa tappaa sinut silloin. Eikun hei, nyt tiedän! Annat minun muuttua demoniksi että saisit hyvän syyn tappaa minut! Niin tietenkin!
Yukia:...

Meena: *on etsinyt vähän rauhallisemman paikan* Olen mennyttä. En enää tunne omaa pikkuveljeänikään, olen pelkkä hirviö. Eikö oikeasti kukaan voi auttaa minua, eikö ole ketään joka ymmärtäisi?!

Meena: Hetkinen! On joku joka ymmärtää! Joka tietää miten tästä selvitään!!

Meena: REEINA!!
Reina: ? 
Meena: Sinähän olet kokenut demonimuutoksen kokonaan?! Miten voit näyttää yhä noin inhimilliseltä?! Miten tajuat yhä ympäröivän maailman?!
Reina:.. Ikävä tuottaa sinulle pettymys, mutten minäkään voi auttaa sinua.

Reina: Juttu on niin, että me edustamme eri Nokori-tyyppejä. Minä olen Shiro-Nokori, ja sinä Aka-Nokori. Angry on kertonut minulle, että me Shiro-Nokorit olemme Nokoreista voimakkaimpia, ja siksi olemme lähimpänä ihmistä täysikasvuisinakin. Piilotamme voimamme sisäämme.
Meena:...

Reina: Näetkö tämän silmän? Kehityksen loppuvaiheilla meidän Shiro-Nokoreiden energia tiivistyy johonkin tiettyyn ruumiinosaan, ja minulla se iski oikeaan silmään. Silmät ja kädet ovat yleisiä ruumiinosia.

Reina: Jos en olisi hyväksynyt menetystä, olisin nyt hirviö. Käsittääkseni kuitenkin kaltaisillasi Aka-Nokoreilla ei ole mahdollisuutta tähän vaihtoehtoon. Olen pahoillani.

Meena: Mutta minunkin silmäni muuttui... Molemmat itseasiassa, mutta tämä toinen enemmän!

Reina: Uskon että toinen silmäsi kehittyy vielä samanlaiseksi. Etkö näekkin tämän paikan eri tavalla kuin eilen? Itseasiassa minäkin näen tämän maailman siten.

Meena: Joo... Eihän sinun pitänyt ymmärtää, olemme liian erilaisia... Jos et kerran voi auttaa, et voi ymmärtää...

Meena: Vaikka mitä minä siitä?! Minä en ole hirviö.... Jos minä päätän etten ole hirviö, niin en myöskään ole.......

Meena: En todellakaan ole..... En... En.... Enn......

Meena: ENNAAAAARHHH!!!!! 

Meena: EN OLE HIRVIÖ!!!!! RAAAAARGHH!!!
?: Hyväksyisit kohtalosi fräulein~

Meena: Kuka ihme...?

*Eeppinen valopallo osuu Meenaa suoraan vatsaan (lol)*
Meena: ARH! 
Reina: Meena?!
Meena: Uhh....

?: No olipas se heikko ollakseen noin pitkällä kehityksessään.

Reina: El? Ei voi...
Valon kansalainen?! Mitä ihmettä teikäläinen tekee täällä? Onko Meena kunnossa?!
Hetkinen... Tämä aura kuuluu kyllä selvästi jollekin hyvin pimeälle....

?: Pahoitteluni fräulein, mutta näen suoraan ajatuksiisi ja olet oikeassa. Ja mitä tuohon nuoreen demoniin tulee, kiinnostaako hänen terveyden tilansa sinua kovastikin? 

Reina: No eipä oikeastaan, en vain haluaisi joutua selittelemään Yukialle.

?: Oo, sinulla on ihailtava asenne isääsi verrattuna.
Reina:?!

Reina: Kuka ihme sinä oikein olet ja mitä tiedät isästäni?!
?: Annas kun kerron sinulle fräulein~

?:... 


?: *ilmestyy alas*
Ensiksikin, en todellakaan ole valon kansaa.
Toiseksi, tiedän isästäsi yhtä sun toista.

?: Kolmanneksi, olen Lucifer.

Lucifer: Fräulein, olet törmännyt koko maailman komeimpaan, tunteettomimpaan, sydämettömimpään, rakastetuimpaan, vihatuimpaan ja turhamaisimpaan demoniin <3
Reina:...............

Lucifer: *Vetäytyy yhtäkkiä lähemmäksi* Mutta voit kutsua minua myös Lucyksi~
Reina: Eikö Lucy ole tytön nimi?


Reina: *vetäytyy kauemmas* Sanoit tietäväsi jotain isästäni, joten viitsisitkö kertoa?
Lucifer: En sanonut suoraan, mutta kyllä, minulla olisi hänestä kerrottavaa vaikka koko illaksi~

Reina: Millainen mies hän oikein oli? Uskon ettei hän ollut ihan tavallinen ihminen...
Lucifer: Voi, minulla tosiaan on paljon kerrottavaa.

Lucifer: Isäsi oli hieno mies. Hän johti Nokorien demonirotua oikeudenmukaisesti ja tuli hyvin toimeen muiden demonien ja jopa ihmisten kanssa. Joka ikinen demoni ihaili erityisesti jälkimmäistä piirrettä hänessä. Mutta.
Reina: Oliko minun isäni johtaja?


Reina:*hivuttautuu kauemmas* Mutta mitä mutta?
Lucifer:...

Lucifer: Isäsi petti vaivalla ansaitsemansa luottamuksen. Hän oli niin kostonhimoinen, että päätti tehdä kaikista ihmisistä demoneita, ja hän päätti aloittaa sen hetkisen maanpäällisen hallitsijasuvun perillisestä.
Reina: Niin?

Lucifer: Tuo perillinen oli Malon, ja demonisielu, jonka hän yritti tähän siirtää, on Meena.
Hän kuitenkin epäonnistui ja pakeni ihmismaailmaan, sai vaimon ja kaksi lasta, ja jäi lopulta demoninmetsästäjien vangiksi.

Reina: Joten Meenan tuskaa ei olisi ilman minun isääni?
Lucifer: Voi eivät hänen tekonsa siihen lopu fräulein, hän ehti käännyttää koko Nokorien heimon ihmisiä vastaan ja tuhansia ihmisiä muutettiin demoneiksi, jotka saattoivat tappaa kaikki lähimmäisensäkin.

Reina: Ei voi olla totta... En vielä oikein luota sinuun, mutta jos tuo on totta....
Lucifer: Muissa tapauksissa minuun ei ehkä kannata luottaa, mutta sinulle puhun totta fräulein~

Reina:...
Lucifer: Ainiin, vielä yksi juttu, sinä olet muuten Nokorien uusi johtaja ellei siskosi satu olemaan demoni?

Reina: Whaat??!! Nokorien johtaja???!!! Jossei siskoni satu olemaan demoni?????!!!!!

Lucifer: Ja, kuulit oikein. Nyt on kuitenkin aika lähteä, tapaamme varmasti jälleen fräulein~!

Lucifer: Lebewohl!~
Reina: o____o

Angry: *sulkee totuuden kirjan* tuo riittää tältä päivältä, niin kirjoitusprojektilleni kuin teidänkin näkemille tapahtumille. Näemme varmasti jälleen pian, joten nauttikaa vielä tästä väliaikaisesta rauhasta.

Ja Meena muuten varmaan jäi makoilemaan sinne....


Sellaista tälläkertaa! Uhhuh, olipas dramaattista! Ja minä inhoan draamaa! Hahhah! Huomaatteko että olen väsynyt??!!! Joo...
 Nyt on Luci saatu mukaan Reinan kuvioihin, ja te näitte vähän millaisen käsittelyn Meena-raukka on saanut... Toivottavasti tykkäsitte tästä uuden sekavasta alusta yhtä paljon kuin vanhoistakin? Osoittakaa se kommenteilla, jookos? *koiranpentuilme*
Yritän mahdollisimman pian tunkea sen kuvapostauksen, siinä Meenan säätöjä vähän lähempää, tekemiäni vaatteita ja Luciferin tatuoinnit. Kurkistetaan kulissien taa y'know?

Loppuvideoita olkoon kolme hyvää kipaletta enemmän tai vähemmän Celldwelleriltä, koska näitä kuuntelin myös tuossa tarinaa työstäessä >3

Tästä kekattiin tarinalle nimikin, muttakun se on totta että kaikki riippuu sinusta (ok)

Toivottavasti nyt olette tyytyväisiä keh? : DD Nähdään ensipostauksessa ^w^
Hyvää päivänjatkoa kaikille!!
Painajaanen~~

12 kommenttia:

 1. T__________T' Mun ilme ku toi laitto ton kirjan kii! nopeesti lisää! Hyvä kt oli vaikka väitit muuta D:

  VastaaPoista
 2. Ei hitto, ihan mahtava tarina.
  Ja mä en keksi taaskaan mitään sanottavaa.

  VastaaPoista
 3. Oh

  My...

  Holy...

  GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Olet tehnyt KUVATARINAN! Ja kuten aina, loistavan sellaisen! Ämfiebguavopöfnkjd8iodfholpbjö,mo+¨9ut3w!!!!!!!!!!!!! En osaa enää muodostaa sanoja, koska niitä ei ole kuvaamaan tätä! Lusse on ihana. Ja Reina. Ja Meena. Ja jopa hiukan liian tyly Yukiakin! Ja tietysti Angry. Huoh, miksi ladon näihin kommentteihini aina itsestäänselvyyksiä, enkä puhuisi asiaa? Yritetäänpäs.

  Eli tarina eteni loistavasti, asennot ja repliikit olivat todenmukaisia, muokkaukset ihanaa lisää(oliko niitä?), pienet infot mukavia ja laatu kuin taivaasta. Hyvä on, minä en osaa muuta kuin ylistää sinut kamerasi ja nukkepoppoosi kanssa yhdeksänteen taivaaseen, mutta haittaako se? 0:)

  Lisää odotellen:
  ~Rozalie~

  VastaaPoista
 4. O__________O"
  HERRAN JESTAS! Ihan kamalan ihana kuvatarina! Nam! TAHTOO LISÄÄ~~!
  Voi jumala, rakastan nukkejasi >w<" ja tarinointi kykyäsi.. ♥w♥"

  F-

  VastaaPoista
 5. Yay, tarina by; painajainen ! ~ owo
  Hïtto vie, rakastan tarinoitasi.
  OMG, LUSSE ! <3 On se niin komea.
  Rakastan yksinkertaisesti KAIKKEA tässä tarinassa,
  joten ei taida minulta rakentavaa tällä kertaa tippua. :--D
  Toivottavasti tyydyt ylitse vuotavaan jumalointiin ! Q3Q <3

  VastaaPoista
 6. Äööörgh ♥
  (anteex ko oon niin asiallinen)

  VastaaPoista
 7. Olen aina rakastanut tarinoitasi~ n___n
  Tämä on mitä parhainta draamaa, ja demonit ovat aina lähellä sydäntäni. ♥ Puhumattakaan Meenan kustomista. Tahdon vain jumaloida häntä aikojen loppuun saakka, hän on niiiin täydellinen uusine silmineen <3

  VastaaPoista
 8. Lisää, lisää, LISÄÄ! Ei saa jättää tällaiseen kohtaan. ;___; Ei oikeasti saa. Meena on niin ihana uusine silmineen ja mua nauratti joka kerta Lucyn lähentely. x) Ja Reinakin oli jotenkin huvittava. Hassua kyllä, mua melkein itketti ja sitten nauratti tarinan edetessä. Bravo! *taputapu* Angry on suloinen. ^3^

  VastaaPoista
 9. En voi lisätä mitään muiden kommentteihin, joten lue ne uudelleen :'D Siinä mun mielipiteet. Tiiät kyllä, että rakastan näitä <'3 Lucy.

  VastaaPoista
 10. Nää sinun kuvatarinat on ihania :3 Mutta minulla alkaa mennä ohi nämä kaikki nimet ja erikoispiirteet ym. :/ Haluaisitko joskus tehdä nopean hahmo esittelyn niin tyhmätkin pääsee kärryille?

  VastaaPoista
 11. No mie satavarmasti kusin housuu juuri äsken.
  Sie oot nii mahdottoman hyvä tässä ;A; Odotan innolla jatkoa òwó

  VastaaPoista
 12. Huui miten paljon kommenttia ò.ó Anteeksi, taas tulen kiittelemään näin myöhään koska on ilmeisesti liian vaivalloista avata chrome (...)
  Shouta: Hehhee, no hyvä että sinä (te) pidätte >:)
  Sacchan: Lyhyesti ja ytimekkäästi, kiitos >:3
  Rozalie: 90fäåöm,noåm3< Ylistyksesi merkitsevät niin paljon, tsiisus.
  Fuuka: HERRAN JESTAS kiitos >3
  Sateenkaari: Lusse xDD Ja voi kiitos, minä enemmän kuin tyydyn ylitsevuotavaan jumalointiin, kiitän <3
  Razoku: Voi minä rakastan määritelmääsi sanasta 'asiallinen' <3
  Miku_6: Durr voi paljon kiitoksia <3 Kiva että Meena-fanejakin löytyy yhä :3
  Jaya: Ehhehhee, usko vain, noita LucyxReina kohtauksia oli nautinto kuvata... Eiku... Kiitos paljon *taputapu* :3
  Noki-chan: Kiitos, ja tässä vielä kaikille mutta jos luen nuo vielä kerrankin uudelleen niin purskahdan itkuun, olen syvästi liikuttunut sanoistanne!
  Whipii: Voikun hyvä että joku uskaltaa sanoa ettei pysy kärryillä! Minusta nimittäin tuntuu, että olen ihan liian epäselvä... Voisin tehdä jonkin sortin selostuksen jokaisesta ja heidän erikoispiirteistään :3
  EeDee: xDD Kiitos >3
  Sitten kaikille tiedoksi, kuvaan innolla ja mielelläni jatkoa heti kun vain kerkeän jos todella näin paljon kommenttia saan aikaiseksi, wau!!
  KIITOS KOVASTI, TEIDÄN TUKENNE JA FANITUKSENNE JA YLITSEVUOTAVAN JUMALOINTINNE ANSIOSTA MINÄ TEEN NÄITÄ ENEMMÄN KUIN MIELELLÄNI!!

  VastaaPoista