27. maaliskuuta 2012

Random stuff

Hellou, lukijoita on jo 93, eikä aikaakaan kun teitä on jo 100!! Sitten seuraa juhlapostaus, ja tadattaa, tuossa vieressä onkin jo äänestys mitä haluatte siitä hyvästä nähdä! x3
Olen pahoillani kun olen näin laiska postailija, mutta uskon että haluatte vähemmän postauksia joissa on enemmän sisältöä, kuin paljon tylsiä tynkäposteja. Pyrin postaamaan kahdesti kuussa, toivotaan että edes siitä tulee jotain :_3 Olen vain laiskuuden huippu, olen pahoillani siitä.
Olen siis luvannut itselleni, että jos saan yhdenkin pyynnön että selitetään vähän nukkejeni erikoistaidoista ja suhteista muihin, toteutan sen, ja niinpäs nyt teen. Tämä tosiaan kertoo millaisia suhteita nukeillani on ollut ennen tarinan alkua, heidän edustamansa rodut ja niiden sisältämät erikoistaidot. Miulla alkaa olla jo sen verran lukijoita pullarin ulkopuolelta, että ehkä jokupäivä tungen kaikkien nukkieni profiilit tänne, ehkä en... Okei kyllä vielä joskus! x3 Joskus...
Mutta siis, aloitellaan tosiaan tällä tekstillä;Those who kill and those who die

Yleisjuttuja
Kaikilla henkilöillä kerrotaan erikseen heidän ”näkökentistään”, sillä silmät merkitsevät nukkehahmoillani paljon ja niihin liittyy pitkälti heidän erikoistaitonsakin. Ei, tämä ei ole kopiointia Narutosta, alusta alkaen silmät ovat merkinneet minulle kaikenlaista. Sitten, vähän sekavampi juttu, nimittäin nukkeni ovat periaatteessa eri ajoista/maailmoista. Itsekään en tajua tuota juttua vielä sen verran hyvin että osaisin siitä selittää, muutama nukkeni on kotoisin ihan nykyajasta ja maailmasta mutta entäs ne hahmot jotka elävät sovussa demonien kanssa? Sanotaan vaikka tähän juttuun että in progess…

Galahadiel:
Mikä El on?
Galahadiel, tai yleisemmin El on enkeli*. (Suojelus)Enkelillä on useita erikoistaitoja joita muilla ei ole, esim. Kuolleiden henkiin herättäminen ja kaiken pimeän karkotus, ja El osaa myös lentää. Enkeli myös näkee enkelin ”silmin” muiden ihmisten aurat, ja hänellä on vaistomainen pakkomielle auttaa muiden sieluja. Muuten Elin näkökenttä on melko samanlainen kuin meidänkin, kenties hän näkee värit vaaleampina, mutta Elin silmien pointti ei ole siinä mitä hän näkee, vaan miten hän kokee näkemänsä, sillä El osaa katsoa kaiken kauniina.
Suhteet muihin aiemmin
El on menneisyydessään tavannut kaikki nukkeni tavalla tai toisella.
*”Enkeli” On tässä tapauksessa ”valon kansalainen”(Kts. Yukian lisätiedot), mutta vain viattomampi tällainen, ja heitä on vain ja ainoastaan yksi. Tämä samainen sielu on kiertänyt jo useita elämiä vaihtaen kehoaan, ja El on hoitanut hommaa suunnilleen neljäsataa vuotta, ja syntyi tasan samana päivänä Luciferin kanssa. Enkelin sielu luotiin maailman alussa suojelemaan koko tätä maailmaa.

Haku:
Mikä Haku on?
Haku on, kuten hänen profiilissaan lukee, melkoinen sekasikiö. Hänellä on eläinkansojen ja demonien piirteitä, mutta ennen kaikkea Haku on syntyperältään velho*. Siksi hänen toinen silmänsä on turkoosi. Haku ei erityisemmin pidä siitä mitä hän näkee silmällään, eikä siksi käytä taikuutta kuin vain pakosta. Haku on myös ketterä eläinkansan perimänsä ansiosta. Haku pitää turpansa mieluiten kiinni koska ei halua herättää liikaa huomiota.
Suhteet muihin aiemmin
Haku tapasi Elin kuolemansa partaalla, ja El opetti hänet näkemään asioita joiden puolesta elää. Haku on myös tavannut Luciferin, mutta heidän tapaamisestaan ei puhuta.
*”Velho” tarkoittaa Painajaismaailmassa henkilöä, joka näkee silmällään muinaista taikuutta, ja pystyy siten hallitsemaan sitä. Hän pystyy ajattelemaan ihmistä selkeämmin, ja esim. Luku ja matematiikka aineissa pärjäisi huomattavasti tavallista tallaajaa paremmin.

Delphy:
Mikä Delphy on?
Delphy on ihan tavallinen ihminen! Mutta älkää silti huokaisko helpotuksesta, sillä Delphyllä on kuin onkin hiukan erikoispiirteitä, hänellä on parempi tasapaino ja keskittymiskyky kuin muilla. Delphyn voisi epäillä edustavan jotain epäinhimillistä, mutta edellä mainitut ovat vain vuosien treenauksen tulosta. Katsokaa joo profiili pullipsuomesta jos Delphyn historia kiinnostaa.
Suhteet muihin aiemmin
Angry on Delphyn pikkusisko jee, ja Delphy opiskeli ainoana kouluvuonnaan samalla luokalla Prunellan kanssa, josta tietää etäisesti myös Rolin. Elin Delphy kohtasi Elin silloin kun heidän isänsä kuoli.

Angry:
Mikä Angry on?
Jepjep, Angrykin on velho (Katso selitys Hakulta.) Angry on jo suhteellisen hyvä velho, mutta Angry on myös ”kirjuri”. (Jeah, tuon termin keksin juurikin äsken) Angryhän siis kirjoittaa sitä totuuden kirjaa joka on kirjoitettu muinaisen taikuuden musteella= vain velhot näkevät sen. Hetkinen, miksei Haku sitten näe sitä? Vastaus on yksinkertainen, Hakun ei ole tarkoitus nähdä sitä, joten ei hän sitä myöskään näe! (lol) Angryhän on hyvä esimerkki siitä että velhoilla on hyvät aivot, hän kun puhuu sujuvasti seitsemää kieltä! (No tuo lukee profiilissakin)
Suhteet muihin aiemmin
Delphy on Angryn isosisko, ja Elin Angry tapasi samaan aikaan Delphyn kanssa.

Reina:
Mikä Reina on?
Reina on Nokori*. Tarkemmin ottaen täysikasvuinen Shiro-Nokori.
Suhteet muihin aiemmin
Noodle on Reinan sisko, josta Reina joutui eroon pitkäksi aikaa. Reina jäi yksinään Japaniin kun Noodle taas päätyi Iso-Britanniaan. Reina eli 11 vuotta elämästään Prunellan ja Rolin kanssa, ja saattoi nähdä Delphyn käydessään Prunellan koulua. Reina uskoo nähneensä Elin silloin kun hänen kotikaupunginosansa tuhottiin ja vanhempansa kaapattiin.
*Nokori. Seuraa suora lainaus Meenan pullipsuomi-profiilista. Laitoin alapuolelle vähän parannuksia ja päivityksiä.
*:Nokorit ovat tietynlaisia demoneita.
Heillä on epänormaalit silmät, joilla he näkevät enemmän kuin ihmiset. 1.
Kun nokori saa latauksen häiriintyneisyydestä ja ahdistuneisuudesta, hän pystyy levittämään tietynlaista shokkiaaltoa, kibunia.
Kibun on jonkinsorttinen "tunnetila", joka hyökkää kehoosi sähköiskun lailla.
Se saa kehosi "kuolemaan" suunnilleen sekunniksi.
Kehosi todella kuolee hetkellisesti, ja kestää sekuntteja/minuutteja (riippuen uhrista) selvitä siitä shokista.
kibunin lisäksi Nokoreilla on toinenkin erikoistaito, silenzio.
Jos silenzio osuu heti kibunin jälkeen, uhri kuolee.
Lisää tästä silenziosta, se ei ole kuten kibun.
Se on kuin terävä nuoli, yksittäinen isku, joka on valmistettu puhtaasti käyttäjän tuskasta, ja jonka väri määräytyy käyttäjän silmienvärin mukaan. 2.
Jos silenzio ei osu heti kibunin jälkeen, se satuttaa vain henkisesti, ei fyysiesti.
Nokorit pystyvät käyttämään silenziota vain kibunin jälkeen, ja kokemattomat yksilöt eivät silloinkaan.
Mitä muihin taitoihin tulee, Nokoreilla on vähän ihmistä kehittyneempi kunto, he ovat nopeampia ja vahvempia kuin tavalliset ihmiset.
Heillä on kuitenkin henkisiä ongelmia. He ovat häiriintyneitä ja väärinymmärrettyjä, ja se on ainoa syy miksi he sattuttavat ihmisiä. Siksi nykyaikaiset ja tietämättömät Nokorit saattavat vapauttaa kibunin vahingossa.
1. Lisää Nokorien näkökentästä, he näkevät muut demonit myös maan päällä, näkevät elottomat asiat mustavalkoisina, vaarattomat elolliset olennot vihreän ja sinisen sävyissä, ja vaaralliset olennot punaisen ja keltaisen sävyissä. Shiro-Nokorit voivat myös muuttaa näkökenttäänsä haluamansa mukaan.
2. Nokorien silmienväri vaihtelee radikaalisti kun niiden kehitys on yhä kesken. Samalla myös Silenzio kehittyy.
Ja lisää vielä, Nokoreita on varmaan vaikka minkä värisiä, mutta hahmoissani esiintyvät punainen, (Akai) ja valkoinen (shiro) – Nokorit. Akai-Nokorit ovat perusporukkaa, ja niillä on vain pieniä eroja muihin Nokori-tyyppeihin. Nokori-tyyppejähän on niin paljon kuin on värejäkin. Mutta Shiro-Nokorit ovat nk. johtaja tyyppejä. Niillä on erityisominaisuuksia kuten näkökentän muuntaminen eikä niiden fyysinen kehitys näy päällepäin ilman heidän omaa tahtoaan. Heidän kibuninsa ja silenzionsa ovat molemmat huomattavasti normaali tason Nokoria väkevämmät. Nokorin tyypin helpoin selvittämistapahan oli tämä hiusten väri. Ehkä te nyt ymmärtäisitte jotain lol?: DD

Noodle:
Mikä Noodle on?
Noodle on, vielä ainakin tähän mennessä tavallinen ihminen. Hänen isänsä ja siskonsa kuitenkin ovat molemmat demoneita, joten voi olla että Noodlessa on vähintään sisäisiä Nokorin piirteitä. Kieltämättä Noodle on ehkä epätavallisen nopea ja voimakas.
Suhteet muihin aiemmin
Reina on Noodlen sisko kuten kaikki todennäköisesti jo tietävät. Noodle saattoi nähdä Elin samaan aikaan Reinan kanssa.

Prunella:
Mikä Prunella on?
Prunella on tuiki tavallinen koulutyttö. Ei, ei erikoispiirteitä. Ei mitään muuta kuin kaunis lauluääni ja ulkonäkö.
Suhteet muihin aiemmin
Reina eli 11 adoptoituna Prunellan perheeseen, joten heillä on suhteellisen hyvät välit. Reina tosin oli yleensä aina hiljaa, ja Prunella vietti aikaa ystäviensä kanssa, erilaisissa koulunjälkeisissä kerhoissa ja tukioppilas menoissa. Roll on Prunellan pikkusisko, josta tämä pitää kovasti ja Delphy on hänen vanha luokkatoverinsa, jota hän itse asiassa on aina inhonnut. Myös Angryn Prunella on saattanut tavata Delphyn kautta. Elin Prunella kohtasi ennen lähtöään pois.

Roll:
Mikä Roll on?
Roll on suloinen ja kiltti lellitty pikkutyttö. Mutta, toisin kuin Prunellalla, Rolilla on hieman erikoisempiakin piirteitä. Ensinnäkin, Roll on Elin teelusikan haltija, älkää kysykö miksi teelusikka oman kantajan, siinä on varmaan jotain pyhää energiaa tai jotain. Toiseksi, Roll on mielisairas. Tai tuo oli ehkä hieman pyöristetty ilmaus, sanotaan vaikka että syvällä Rolin aivojen sopukoissa on hieman omalaatuisempi Roll. Roll, jota tuskan katseleminen miellyttää, Roll, jolle on yksi ja hailea jos joku lähimmäinen kuolla kupsahtaa jalkojen juureen, ja Roll, joka haluaisi valloittaa koko maailman. Roll on elänyt tähän mennessä lellittyä elämää tietäen silti ulkomaailman tuskasta, ja hänelle on pikkuhiljaa kehittynyt ajatusmaailma siitä, että tuska on täysin turhaa, eikä sitä tarvitse tuntea. Hän haluaisi valloittaa maailman ajatuksillaan, sillä maailma olisi parempi paikka ilman tuskaa, vai olisiko? Joka tapauksessa, tuota Rolin synkkää puolta kohtaamme niin harvoin ettei siitä tarvitse välittää. Ainakaan vielä.
Suhteet muihin aiemmin
Roll on Prunellan pikkusisko, ja vaikka hän onkin elänyt samassa talossa Reinan kanssa koko ikänsä, hän on nähnyt tätä vain hyvin harvoin. Roll nimittäin hyöri aina omalla puolella taloaan ja Reina omassaan, eikä heidän itse asiassa annettu tavata.

Meena:
Mikä Meena on?
Meena on Akai-Nokori. Katso selitykset Reinan kohdalta.
Suhteet muihin aiemmin
Yukia on Malonin eli Meenan pikkuveli. Meenan ja Malonin suhteesta voitte lukea alempaa Malonin kohdasta. Meena on nähnyt menneisyydessään myös Luciferin, muttei välttämättä muista tätä, sillä oli silloin täydessä demoni-muodossaan. Eliä Meena tapasi Yukian kanssa yhtenään, sillä Meena on ottanut elämäntehtäväkseen suojella Eliä.

Yukia:
Mikä Yukia on?
Yukia on hmmh, sopivin termi olisi ehkä ”näkijä” tai ”perillinen”. Yukialla ei erityisemmin ole erikoispiirteitä, kyllä, hän on kuningassuvun viimeinen poikalapsi ja siksi yksi ”voiman mahdollisista perillisistä” (selitys myöhemmin ihan alhaalla) sekä elävien ”taruolentojen” hallitsija, mutta Yukialla on myös epätavalliset silmät. (Oh ei taas näitä silmäjuttuja -____-) Hän nimittäin yes näkee kuolleita ja maanpäällisiä demoneita, mutta myös muistaa joka ikisen sekunnin elämästään aina syntymästään asti.
Suhteet muihin aiemmin
Malon on Yukian sisar, ja Meenakin siinä samalla. Luciferin Yukia on nähnyt, eikä pidä tästä yhtään. Eliä Yukia taas näkee yhtenään samoista syistä kuin Meena.

Malon:
Mikä Malon on?
Malonia voisi sanoa haamuksi, henkiolennoksi, eläväksi kuolleeksi, kummitukseksi, enkeliksi tai korpiksi. Samalla kun mikään ei ole oikea termi, nuo kaikki ovat. Malon on kuningasperheen vanhin lapsi, tytär, jonka luultiin jäävän myös ainoaksi. Sitten Nokoriruhtinas hyökkäsi yrittäen muuntaa Malonin kaltaisekseen, mutta onnistuikin vain siirtämään Malonin pois ja tuomaan tilalle Meenan. Ehkä oikein tapa kutsua Malonia, on ”sielu”*.
*Sielu, on Malonin tapauksessa ihminen, joka on kerran irrotettu ruumiistaan ja sittemmin materialisoitu takaisin. Sielu ei oikeastaan muuten eroa ihmisestä, paitsi että se osaa lentää ja muuttua näkymättömäksi.
Suhteet muihin aiemmin:
Yukia on Malonin pikkusisko, ja Malon on ollut suuremman osan elämästään Meenan sisässä joten kai sen voi suhteeksi laskea. El kävi usein heidän luonaan sillä on Malonin kanssa samaa ikäluokkaa. Luciferiä Malon myös tapaili yhtenään kun oli vielä ihminen.

Lucifer:
Mikä Lucifer on?
Lucifer on demoni, mutta hänen rotunsa on niin vahva ja inhimillinen ettei se näy Lucyn ulkoisessa olemuksessa. Hänen ”rotunsa” juo ihmisverta, ja siksi heidät sekoitetaan usein vampyyreihin. En tiedä demonityypin nimestä (lol). Lucifer on myös saatanan jälkeläinen, ja onkin käyttäytynyt sen mukaan; hänet on etsintäkuulutettu taivaassa ja maassa, ja jopa joissain osissa helvettiä hänet on lupa tappaa. Luciferin näkökenttä ei poikkea tavallisesta ihan kamalasti, mutta hän erottaa ihmisten ajatukset ja näkee muut demonit.
Suhteet muihin aiemmin:
Lucifer on kohdannut Meenan vain tämän demonimuodossa, mutta hän ystävystyi Malonin kanssa, ja heidän välillään oli ehkä jopa jotain (who knows? Okei minun pitäs mutta noh xD) Galahadielin Lucifer myös tapasi yhtenään, mutta toisin kuin luulitte, Luciferillä ei ole tunteita Eliä kohtaan, vaan El on rakastunut Lucyyn. Hakun Lucifer on myös kohdannut, ja heidän välillään on taas tapahtunut jotain, jonka takia he molemmat inhoavat toisiaan enemmän kuin mitään.

Sellaista :3 Seuraavaksi seuraa vähän kuvia Luciferin obitsun maalaamisesta ja tatuoinneista, sillä siirrän näistä osan myös "raportiksi" pullipsuomeen. Kuvaus-assistenttinä toimi Tomusokerityttö.
<Tiedot jotka laitan Pullariin>
Käytin siis maalaamiseen fantasiapeleistä ostamaani Army painterin valkeaa lakkaa, jonka päällä lukee "base primer matt white". Samaa sarjaa siis mattalakkani kanssa, eikä kyllä minkäänlaista sulamis- tai muuta reaktiota ole tapahtunut, vaikka on ollut kehossa jo kolmisen viikkoa.
Pysyykin kiinni ihan kiitettävästi, jossei oteta huomioon nivelkohtia ja pehmeästä muovista valmistettuja käsiä, joista rapisi melkein heti pois.
Ja sitten vielä pari juttua joita ei kannata tehdä; kannattaa peittää ainakin suurinosa kehonosien liitoskohdista, sillä esim olkavarsien tapeista minun piti raaputtaa maali pois sillä kiinnittäminen oli vaikeaa. Sitten, maalia kannattaa laittaa vain ohuen ohut kerros ja odottaa sen kuivumista ennenkuin kääntää raajat ja laittaa toisen kerroksen. Näin välttää todennäköisesti parhaiten sen että osat jäävät sanomalehteen kiinni. Kolmanneksi vielä, suosittelen suunnilleen samoja sääntöjä kuin mattalakan kanssa, ennenkaikkea muistakaa se hyvin ilmastoitu tila!! Tuo myrkkyjen katku nimittäin pysyi äitini työhuoneessakin ja pitkään, vaikka ikkuna oli kokoajan selällään ja viereinen ulko-ovikin osan ajasta auki. Itse näin ensimmäisenä kokeilijana voisin suositella tekniikkaa.
Sitten kuvat ;)
ALASTONVARO!
Lähtökohtanahan oli ihan tavallinen miesobitsu.

Sorry että se on sivuttain, mutta siis 27cm slim-white, vaikkei ihonväri toistaiseksi ole lähelläkään valkoista.
Itse en ainakaan saanut tämän pienempiin osiin purettua. Hieman olin hioskellut ja kaivertanut rintakehää jo tässä vaiheessa. En maalannut jalkateriä, sillä vaihdoin ne mielummin stock-kropan jalkoihin. (Koska varpaat)
Ensimmäinen maalikerros~

Kädenjäljet :DD
Toinen maalikerros käynnissä & tarkennut vähän missä sattuu
Heti suihkuttamisen jälkeen maali on vähänaikaa kiiltävä, mutta kuivuessaan todella mattapintainen. 
Tällainen siitä sitten tuli, kuten näkyy, nivelistä maali on jo rapissut pois (n. 2 viikkoa maalauksen jälkeen) ja muutama ikävä vaurio maalipintaan tuli kun se jäi sanomalehteen kiinni
Esimerkiksi tuo oikean jalan "arpi". Sitten vielä ne tatuoinnit vähän lähempää:
Rintakehään tosiaan tuommoinen ristinkaltainen. Itselläni ei ole minkäänlaista taipumusta sataristisuuteen, toisinkuin Luciferilla ::)

Ja sitten vielä selkään siivet ja teksti "fallen". Voi olla että parantelen vielä noita/lisään jotain, tuo nyt oli tuollainen kokeilu :3
Sitten loppuun vielä yksi kuva Meenasta tällähetkellä, tein toisestakin silmästä tuollaisen ja tykkään kyllä itse enemmän tästä.

Elikkäs, stock meikin päälle rajaukset ja niiden valumat, stock-ripset maalattu punaiseksi pitää ensimiitissä hankkia cyberistä punaiset irtoripset, toivottavasti niillä on heh ja custom-chipit joista nyt toinenkin on taustaltaan tuollainen sitruunanvihertävä. 

Sellainen postaus tänään, ja viimeistään huhtikuun alkupuolella yritän postailla uudelleen :) Toivottavasti tästä oli jotain iloa :_D

Ja lopuksi vielä aivot sulattavaa musiikkia
okei, lisäksi vielä
Katottiin tässä enkuntunnilla Johnny English ja siitäpä muistin tämän biisin olemassaolon :3
Nähdään jälleen ja muistakaa rakkaat pördöttimet kommentoida!~ wtf
~Painajainen~

5 kommenttia:

 1. Luin kaiken~
  Tää sun blogis on yksi parhaimmista fantasiablogeista ! ~ n___n Ihan MAHTAVIA ideoita sulla. Myös Luciferin ihosta tuli ihana! Erityisesti pidän tuosta selkäpuolen tatuoinnista. Teksti "Fallen" sopii sinne kyllä liiankin hyvin ~ !

  Meena on nyt ihan liiankin pyhä... ♥ Nyt sinun täytyy pitää hänet tuollaisena jotta voin palvoa häntä aina jokaisessa kommentissani~ n3n

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis Miku_6, omfg en oisi uskonut että joku jaksaa lukea loppuun ò.ó
  Ja kiitos muutenkin, kiva että tykkäät tatuoinneista ja Meenasta ^3^

  VastaaPoista
 3. Hihihii, aivan ihanaa kerrassaan. ^w^ Siis koko postaus. Tekstit oli kiinnostavia, nyt olen kunnolla perillä asioista. ^w^ Ja Lucifer on aivan iiiiihana, varmaan uusin suosikkini sun nukkeperheestäs... ♥
  Ja voi Meena... ♥

  VastaaPoista
 4. Kyllä sie osaat u__u Meena on hirvittävän ihanan näköneeen >3<
  Ja onnistui hienosti nuo Luciferinkin kustomoinnit ^-^
  // Wooobb siekin kuuntelet Kornia! òwó~

  VastaaPoista
 5. Hihi, olen sun 99 lukija :).

  Itsekin kokeilin obitsun värjäämistä mutta häiritsee tuo kun liikuttaa vähänkin jotain niin tulee naarmuja maaliin. Ois pitäny varmaan lakata päälle.

  VastaaPoista